V Tescu je každý vítán.
V Tescu je každý vítán.
Chováme se k lidem tak, jak si přejí.
Chováme se k lidem tak, jak si přejí.
Zákazníkům přinášíme každý den něco navíc.
Zákazníkům přinášíme každý den něco navíc.
Uplatnění pro lidi bez zkušeností+9

Tesco Stores ČR a.s.

Maloobchod s převahou potravin

Když víš, že Tvá práce má opravdu význam…tomu pocitu se nic nevyrovná. U nás to zažíváme denně, protože vším, co děláme, pomáháme. Zákazníkům. Kolegům. Komunitám. Dokonce i planetě. Ať už tím, že jim doručíme oblíbené sušenky, anebo díky našim produktům snáz vyjdou s penězi. Ať už mezi regály natrefí na náš úsměv, anebo nabídku pomocné ruky. Druzí s námi počítají, a ty můžeš taky. Takže jestli hledáš práci, kde se nejen dobře pracuje, ale i žije, neváhej nás kontaktovat .

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Nevim
Rozhodne s platovym ohldnocenim zamestnancu
Napsáno:březen 2017

Sleva na nákup 15%, multisport
Systémy, rutiny na pracovišti
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete naše benefity, jako je sleva na nákup a Multisport. Zároveň rozumíme, že některé systémy a rutiny mohou být náročné – na jejich zjednodušení a zlepšování aktivně pracujeme. Vaše podněty nám v tom velmi pomáhají.

Tesco Stores ČR a.s. image 1
I malá pomoc může mít velký význam.

I malá pomoc může mít velký význam.

Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my.

Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my.

Rozvíjíme potenciál všech.+9

zaměstnavatel dává důvěru svým zaměstnancům obrovská flexibilita práce (času i místa) šíře benefitů obrovské možnosti vzdělávání a rozvoje
mohla by být kvalitnější technika (pc apod)
Rádi slyšíme, že Vám u nás vyhovuje důvěra, flexibilita i široké možnosti rozvoje – to je pro nás velká motivace. A děkujeme i za zmínku ohledně techniky; takové podněty nám pomáhají lépe cílit investice a zlepšovat každodenní fungování.
Napsáno:leden 2026

Největším benefitem je flexibilita práce podporovaná zaměstnavatelem i nadřízeným. Díky tomu jsem zvládla pohodlně skloubit péči o 2leté dít s prací na plný úvazek. Těší mě, že v práci mohu realizovat své nápady a být kreativní i benefity podporující zdravý životní styl.
Je skvělé slyšet, že Vám flexibilita práce a podpora týmu umožňují skloubit péči o dítě s plným úvazkem – přesně o to se snažíme. Moc nás těší i to, že u nás můžete naplno využívat svou kreativitu a že benefity pomáhají ke zdravému a vyváženému životnímu stylu.
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Tesco Stores ČR a.s.?
Skvělý tým kolegů, užitečné benefity a i občasné společné akce jsou fajn (a nejsou povinně dobrovolné :-) )
Tohle se moc hezky čte – jsme rádi, že tým, benefity i společné akce u vás mají tak pozitivní ohlas.
Napsáno:leden 2026

Osobní přístup k lidem, reflektující jejich soukromý život a potřeby. Záleží mu na spokojenosti zaměstnance.
Ne
Je skvělé slyšet, že vnímáte osobní přístup a zájem o potřeby kolegů – to je pro nás opravdu důležité. Děkujeme.

Benefity, worklife balance, tým
Příležitosti ke kariernímu postupu směrem vzhůru = nemožnost postupovat na vyšší vedoucí pozice = nemožnost zvyšít si kvalifikaci v rámci trhu = svázané struktury.
Děkujeme, že oceňujete benefity, work‑life balance i tým – to nás moc těší. A vážíme si i Vaší otevřené zpětné vazby k možnostem kariérního růstu; podobné podněty nám pomáhají lépe chápat, kde struktury brzdí rozvoj a kde můžeme hledat nové cesty, jak podporovat ambice kolegů.

výborná možnost kariérního růstu
Složitost procesů a rutin
Děkujeme, že vyzdvihujete možnosti kariérního růstu – to je pro nás opravdu důležitá zpráva. A díky i za komentář ke složitosti procesů; je to pro nás cenný signál, kde můžeme hledat jednodušší a praktičtější řešení.
Napsáno:leden 2026

Zaměstnanecká sleva, atmosféra na pracovišti
Nenapadá mě
Jsme rádi, že u vás dobře rezonuje zaměstnanecká sleva i atmosféra v týmu – to moc rádi slyšíme.
Napsáno:leden 2026

Mám štěstí na nadřízené, měla jsem jen jednu méně uspokojivou zkušenost, ale obecně jsem měla dobré šéfy. Když jsem měla svůj tým, snažila jsem se být spravedlivá, i když to bylo občas těžké. Nedokážu úplně porovnat i ostatní, ale z mého pohledu není Tesco vůbec špatný zaměstnavatel.
Nemám asi negativní zkušenosti, které je třeba ventilovat.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Je moc hezké slyšet, že jste měla dobré zkušenosti se svými nadřízenými i s vedením vlastního týmu – taková zpětná vazba je pro nás opravdu povzbudivá.
Napsáno:leden 2026
Zaujala / nezaujala vás firma Tesco Stores ČR a.s.?