Dr.Max – lékárny (ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING)

Maloobchod s farmaceutickými přípravky

Přispívají na stranvenky. Zaměstnanecké slevy na produkty, léčiva.
Nedostatečné finanční ohodnocení práce. Snižování platu, ale mnoho změn v provozu, které mnohdy nejsou praktické. Ba naopak.
Napsáno:srpen 2020

Plánování služeb bylo většinou poměrně flexibilní, nebyl problém časově vybalancovat pracovní a soukromý život. Množství firemních benefitů bylo uspokojující, stejně tak systém firemního kontinuálního vzdělávání.
Co se při práci u firmy vtírá jako převažující pocit, bylo neustálé sekýrování personálu v oblasti odborné expedice striktními nařízeními, co ze sortimentu se "má a nemá prodávat", čti: za co firma má nebo nemá dostatečnou provizi, kteréžto výsledky jsou jediným pro ni směrodatným ukazatelem kvality práce jednotlivce i kolektivu. Spousta zaměstnanců je dlouhodobě pracovně přetěžováno z důvodu nedostatku personálu, respektive jeho neefektivního rozmístění po lékárnách. Dlouholetá loajalita není odpovídajícím způsobem ohodnocena.
Napsáno:květen 2020

Platove podminky slusne
Pracovni doba spise negativni, zamestnanci su bohuzel na poslednim miste (vzdy ma pravdu klient) a penize su na prvnim miste
Napsáno:červenec 2020

standardní benefity (dovolená, příspěvek na stravenky, praní prádla)
velmi častá výměna regionálních ředitelů = nestabilní vztahové prostředí
Napsáno:září 2020

Velmi dobré benefity. Podpora vzdělávání.
Vedení složené převážně z nelékárníků. Zaměření hlavně na obchod, lékárenstvi jde do pozadí. Neustálé plnění nesmyslných a přemrštěných obchodních plánů vedoucí k nižší kvalitě péče a znechucení práce personálu. Pracovní doba.
Napsáno:říjen 2019

Jsem vděčný/á za tuto zkušenost, ale již nikdy více. Naučil/a jsem se, že lidské zdraví není byznys, a proto jsem z tohoto "lékárenského" byznysu odešel/a. Komu to nevadí, doporučuji, kdo chce tuto práci vykonávat svědomitě, jsou i další zajímaví zaměstnavatelé.

Pružnou pracovní dobu
Pružná pracovní doba je fajn pro ty, kteří vědí své plány měsíc dopředu. Pokud došlo k náhlé změně, nebyl problém si službu vyměnit. Problém nastával až tehdy chtěl-li někdo k lékaři a ppotřeboval celý den (prevence, vyšetření, atd.) - řeší se to tak že dostanete 4h volna a zbytek si buď dopracujete a nebo doženete dovolenou, tak aby Vám vyšly hodiny.
Napsáno:červen 2019

Vysoké pracovní nasazení a nízké ohodnocení

Práci v týmu mladých lidí
Pracují tam převážně mladí lidé po škole. Jsou rychlí, ambiciózní a se staršími kolegy nevycházejí moc dobře.

Náročné úkoly
Vysoké tempo, neustále se zdokonalujete, doplňujete si nové infot a postupy.
Napsáno:červen 2019

Možnost kratšího úvazku. Práce v relativně čistém prostředí.
Nekolegiální prostředí, které nepodporuje týmového ducha, a když, tak v jiném významu, než by se od poskytovatele zdravotní péče čekalo. Zdraví je až na druhém místě. Interní školení jsou zpracována kvalitně, ale při expedici je více ceněn ten, kdo umí prodat, než ten, kdo umí poradit.
Napsáno:únor 2019

Nejsem spokojená s ničím .Nemám důvod.
Nejsem spokojená vůbec s vedením, které se neumí k některým zaměstnancům chovat. Plat také nic moc a opravdu velká dřina.
Napsáno:květen 2019

S týmem lidi, marketingem a rozvojem.
Nefér jednáním že strany vedení, neustále sliby co se neplní, neadekvátní hodnocení, jsou schopni vám měnit úvazky a smlouvy jak se jim zachce.

Možnost kariérního postupu
Možnosti tam jsou. Teoretické. :D
Zaujala / nezaujala vás firma Dr.Max – lékárny (ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING)?