Plánování služeb bylo většinou poměrně flexibilní, nebyl problém časově vybalancovat pracovní a soukromý život. Množství firemních benefitů bylo uspokojující, stejně tak systém firemního kontinuálního vzdělávání.
Co se při práci u firmy vtírá jako převažující pocit, bylo neustálé sekýrování personálu v oblasti odborné expedice striktními nařízeními, co ze sortimentu se "má a nemá prodávat", čti: za co firma má nebo nemá dostatečnou provizi, kteréžto výsledky jsou jediným pro ni směrodatným ukazatelem kvality práce jednotlivce i kolektivu. Spousta zaměstnanců je dlouhodobě pracovně přetěžováno z důvodu nedostatku personálu, respektive jeho neefektivního rozmístění po lékárnách. Dlouholetá loajalita není odpovídajícím způsobem ohodnocena.
Vedení složené převážně z nelékárníků.
Zaměření hlavně na obchod, lékárenstvi jde do pozadí.
Neustálé plnění nesmyslných a přemrštěných obchodních plánů vedoucí k nižší kvalitě péče a znechucení práce personálu.
Pracovní doba.
Jsem vděčný/á za tuto zkušenost, ale již nikdy více. Naučil/a jsem se, že lidské zdraví není byznys, a proto jsem z tohoto "lékárenského" byznysu odešel/a. Komu to nevadí, doporučuji, kdo chce tuto práci vykonávat svědomitě, jsou i další zajímaví zaměstnavatelé.
Flexible working hours
Pružná pracovní doba je fajn pro ty, kteří vědí své plány měsíc dopředu. Pokud došlo k náhlé změně, nebyl problém si službu vyměnit. Problém nastával až tehdy chtěl-li někdo k lékaři a ppotřeboval celý den (prevence, vyšetření, atd.) - řeší se to tak že dostanete 4h volna a zbytek si buď dopracujete a nebo doženete dovolenou, tak aby Vám vyšly hodiny.
Možnost kratšího úvazku.
Práce v relativně čistém prostředí.
Nekolegiální prostředí, které nepodporuje týmového ducha, a když, tak v jiném významu, než by se od poskytovatele zdravotní péče čekalo. Zdraví je až na druhém místě. Interní školení jsou zpracována kvalitně, ale při expedici je více ceněn ten, kdo umí prodat, než ten, kdo umí poradit.