Alza.cz a.s. image

Alza.cz a.s.

Maloobchod prostřednictvím internetu

Je možnost se toho hodně naučit. Zároveň máte poměrně velkou zodpovědnost a tedy i možnost věci měnit. V tom vidím obrovskou výhodu.
Napsáno:říjen 2021

Možnost stále se učit něco nového Různorodost práce a velká zodpovědnost Kariérní růst Flexibilita, možnost HO Prostory kanceláří, benefity
Alza je velmi rychlá a je zde velký tlak na výkon, nesedne každému
Napsáno:listopad 2021

- nekonečná možnost růstu - do výšky i do šířky - skvěle zvládnutá adaptace a buddy systém - skvělá, přátelská atmosféra - profesionalita kolegů - konečně i v Alze skvělé benefity - od zaměstnaneckých slev, přes stravenky, Active pass, Multisport, vstupy do ZOO, dary k různým příležitostem až po psychologickou a právní poradnu
- práce je skutečně hodně - člověk si musí umět najít balanc a nastavit hranice - to je ale obecně velmi podporováno
Napsáno:listopad 2021

Kolektiv. Svoboda v práci. Super prostředí.
Napsáno:listopad 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Alza.cz a.s.?
Pro fajnšmekry, kteří mají práci zároveň jako životní náplň, je Alza ideální místo. I bez větší kvalifikace vás pustí k tomu, o čem nic nevíte a nechají vás pozorovat, přemýšlet, vymýšlet, rozhodovat, řídit, třeba si i "natlouct nos", ale taky vás nechají připsat si úspěch. Tady empowerment není jen buzzwordem z nějakého korporátního školení. Tady dostává reálné obrysy a nemusíte pro něj roky něco dokazovat, stane se to klidně ze dne na den. V tomto je Alza zcela unikátní prostředí, které na trhu nemá obdoby, a to zejména pro jedince, kteří mají v sobě přirozený "drive" a rozšiřování kvalifikace a kompetencí je jejich životní filozofií.
Napsáno:duben 2022

Za mě je Alza super co se týče kariérního postupu, nebrání se talentům a podporuje je. Není problém přijít s vlastními nápady a vylepšeními, které se poté můžou realizovat. Bezva benefity hlavně naceňování produktů, dopravy zdarma do Alzaboxů. Máme zde super partu kolegů a vedení. .
Velká čekačka ve schvalování různých požadavků od IT. Vysoká byrokracie co se týče schvalování různých dalších firemních nákladů/odpisů apod. Zastaralý/pomalý/padající informační systém, který značně zpomaluje práci. Pouze 4 týdny dovolené.
Napsáno:duben 2022

Zajímavá práce Naučil jsem se hodně nových věcí Skvělý kolegové Možnost mnoha školení a kurzů
Napsáno:květen 2022

skvělý tým, slušné platové ohodnocení, firemní benefity, skloubení pracovního a soukromého života
není
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2022

Nemám nic, s čím jsem byl(a) spokojen.
Peníze, nik se mnou s vedení nekomunikoval, málo WC na počet lidí, sami UK, ženy zvedají těžké věci, jako TV, Rotopedy, atd
Napsáno:srpen 2023

Pracovní doba, flexibilita, možnost říct, co chci dělat
Často je vyžadováno víc samostatnosti, než je příjemné.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Alza.cz a.s.?