- nekonečná možnost růstu - do výšky i do šířky
- skvěle zvládnutá adaptace a buddy systém
- skvělá, přátelská atmosféra
- profesionalita kolegů
- konečně i v Alze skvělé benefity - od zaměstnaneckých slev, přes stravenky, Active pass, Multisport, vstupy do ZOO, dary k různým příležitostem až po psychologickou a právní poradnu
- práce je skutečně hodně - člověk si musí umět najít balanc a nastavit hranice - to je ale obecně velmi podporováno
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Pro fajnšmekry, kteří mají práci zároveň jako životní náplň, je Alza ideální místo. I bez větší kvalifikace vás pustí k tomu, o čem nic nevíte a nechají vás pozorovat, přemýšlet, vymýšlet, rozhodovat, řídit, třeba si i "natlouct nos", ale taky vás nechají připsat si úspěch. Tady empowerment není jen buzzwordem z nějakého korporátního školení. Tady dostává reálné obrysy a nemusíte pro něj roky něco dokazovat, stane se to klidně ze dne na den. V tomto je Alza zcela unikátní prostředí, které na trhu nemá obdoby, a to zejména pro jedince, kteří mají v sobě přirozený "drive" a rozšiřování kvalifikace a kompetencí je jejich životní filozofií.
Za mě je Alza super co se týče kariérního postupu, nebrání se talentům a podporuje je. Není problém přijít s vlastními nápady a vylepšeními, které se poté můžou realizovat. Bezva benefity hlavně naceňování produktů, dopravy zdarma do Alzaboxů. Máme zde super partu kolegů a vedení.
Velká čekačka ve schvalování různých požadavků od IT. Vysoká byrokracie co se týče schvalování různých dalších firemních nákladů/odpisů apod.
Zastaralý/pomalý/padající informační systém, který značně zpomaluje práci.
Pouze 4 týdny dovolené.