Otevřenost jinému názoru
Možnost růstu a vzdělávání se
Svoboda - mám volnost v tom, co dělám
Někdy je to tu náročné, když se sejde více požadavků, ale čím je člověk starší a zkušenější, tím lépe se mu s tím pracuje.
Complex tasks
Protože projekty, na kterých můžeme dělat, jsou obří a člověk si na nich osahá téměř cokoli. Nebo můžeme dělat věci, které jinde dělat nemůžeme a občas může být náročné že jsme první, kdo tu věc dělají.
Informal work atmosphere
Nemáme dress code, tykáme si včetně vedení, můžeme si vzít do práce psa, můžeme mít na stole co chceme.
- Alza zaručuje možnost růstu. Ať již vzdělávání ve formě pravidelných interních školeních a občasných tématických konferencí nebo kariérního růstu do managementu.
- Je zde vysoká míra svobody. Člověk může přijít s nápadem, má i do top managementu otevřené dveře a pokud si je dokáže businessově obhájit, má volnou ruku v realizaci. Líbí se mi, že nejsme cvičené opice, ale o své práci jsme nuceni přemýšlet.
4 týdny dovolené. I když musím uznat, že je zde ale flexibilita pracovní doby. To znamená, že když člověk potřebuje ten den k lékaři, tak prostě přijde později nebo odejde po obědě a případně si hodiny napracuje jiný den.