Naše moderní kanceláře najdete přímo v srdci Brna
Naše moderní kanceláře najdete přímo v srdci Brna
Mrkni na rozhovory s našimi zaměstnanci a zjisti, proč je u nás dobře.
Mrkni na rozhovory s našimi zaměstnanci a zjisti, proč je u nás dobře.
#HCnenijenprace
#HCnenijenprace
Příjemné prostředí+9

Home Credit a.s.

Poskytování úvěrů

Jsme jedním z hlavních hráčů v nebankovním financování v Česku a na Slovensku. Máme kolem 800 kolegů – většinu v Česku, menší tým na Slovensku – a společně se staráme o to, aby peníze byly lidem blíž a dostupnějším způsobem. Na trhu chceme dlouhodobě ukazovat, že finance se dají dělat férově a otevřeně. Důkazem je i Index odpovědného úvěrování od Člověka v tísni, kde se pravidelně držíme mezi nejlepšími. Naším cílem je zjednodušovat finanční řešení tak, aby byla férová, bezpečná a srozumitelná.

Oceňuji příjemném pracovním prostředí, firemní kulturu společnosti, její stabilitu. Zaměstnancům jsou poskytované zajímavé benefity, možnost sebevzdělávání a profesního rozvoje, mimo pracovní činnosti a aktivity.
Napsáno:květen 2023

Tykací přátelská atmosféra v kanceláři. Velmi málo korporátních nesmyslů. Snaha dělat věci jednoduše a dobře. Neskutečná flexibilita vzhledem k zaměstnanci. Ochota firmy vycházet zaměstnancům vstříc skoro ve všem. Čistá snaha dělat věci dobře a férově vůči zaměstnancům i klientům.
Líbilo by se mi kdyby firma měla nadstandardní mzdy vzhledem k trhu. Vnímám je momentálně jako průměrné, nebo lehce nadprůměrné. Nápoje a dobrá káva už zdarma jsou. Líbilo by se mi nějaké drobné občerstvení zdarma, nebo za nákupku. V blízkosti je pouze jedna pekárna, která není bohužel nic moc, to je škoda.

Pravidelná kvartální setkání zaměstnanců

Pravidelná kvartální setkání zaměstnanců

Každoroční sportovní den věnujeme ParaCENTRU Fénix

Každoroční sportovní den věnujeme ParaCENTRU Fénix

Součástí našeho firemního života je i každoroční vánoční tématický večírek

Součástí našeho firemního života je i každoroční vánoční tématický večírek

Občas si na teambuildingu přidáme i trochu adrenalinu – protože výzvy nás baví.+9

Stabilní firma s velmi lidským top managementem. Z mé zkušenosti dobře fungující work-life balance. Firma se zavedenými vnitřními procesy, které fungují dobře. Skvělý první zaměstnavatel (naučíte se zde spoustu zajímavých věcí), ale oceňuji ho i jako specialista s více než 10 letou zkušeností.

Napsáno:květen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Home Credit a.s.?
stabilita rozsahu práce, stabilita odměny za odvedenou práci, technický rozvoj, technické zázemí, seniorní vzory (seniorita kolektivu), velmi lidský individuální přístup (korporát s lidskou tváří)
občasná až přiliš velká snaha o spojení potřeb rozdilných divizí do jednoho balíku (různé divize mají různé potřeby a různé prerekvizity)
Napsáno:květen 2023

Benefity. Seberealizace. Smysluplná práce. Firemní kultura. Naslouchání, důvěra.
Propojit více spolupráci obchodních manažerů s kolegy na centrále z jednotlivých oddělení při poskytování servisu obchodním partnerům na jejich obchodních místech.

Mají rádi výzvy, důvěru zaměstnavatele, delegování úkolů a pravomocí. Rádi se podílí na směrování firmy, hledání cest, způsobů, příležitostí. Rádi berou na sebe zodpovědnost. Chtějí pracovat v odvětví s velkou konkurencí, dynamickým vývojem, vnějšími vlivy...

Práci, co dává hlubší smysl
Smysluplné produkty, poskytované smysluplným způsobem. Hledání nových obchodních příležitostí a cest vedoucích k nim. Cílení na spokojeného zákazníka, obchodního partnera i zaměstnance HC.
Napsáno:květen 2023

pravidelné vzdělávání, firemní benefity - auto k soukr. účelům, 5+1týdnů dovolené, flexi office
pracovní vytíženost na "150%" = hodně stresu

atmosféra benefity kolegové prostředí
Napsáno:květen 2023

Skvělý kolektiv, pohodová atmosféra, příjemné a komfortní prostředí pro práci. Možnost práce z domu. Příspěvek na penzijní spoření. Formální i neformální akce.
Napsáno:květen 2023

Pracoviště, školení, flexi home, teambuilding,
Napsáno:květen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Home Credit a.s.?