Naše moderní kanceláře najdete přímo v srdci Brna
Naše moderní kanceláře najdete přímo v srdci Brna
Mrkni na rozhovory s našimi zaměstnanci a zjisti, proč je u nás dobře.
Mrkni na rozhovory s našimi zaměstnanci a zjisti, proč je u nás dobře.
#HCnenijenprace
#HCnenijenprace
Příjemné prostředí+9

Home Credit a.s.

Poskytování úvěrů

Jsme jedním z hlavních hráčů v nebankovním financování v Česku a na Slovensku. Máme kolem 800 kolegů – většinu v Česku, menší tým na Slovensku – a společně se staráme o to, aby peníze byly lidem blíž a dostupnějším způsobem. Na trhu chceme dlouhodobě ukazovat, že finance se dají dělat férově a otevřeně. Důkazem je i Index odpovědného úvěrování od Člověka v tísni, kde se pravidelně držíme mezi nejlepšími. Naším cílem je zjednodušovat finanční řešení tak, aby byla férová, bezpečná a srozumitelná.

Firemní atmosféra v kostce

Schopnost pochválit81 %
Férovost84 %
Důvěra83 %
Celková spolupráce81 %

Občas si na teambuildingu přidáme i trochu adrenalinu – protože výzvy nás baví.

Občas si na teambuildingu přidáme i trochu adrenalinu – protože výzvy nás baví.

Teambuilding nám ukazuje, že společně dokážeme zvládnout i ty největší výzvy.

Teambuilding nám ukazuje, že společně dokážeme zvládnout i ty největší výzvy.

Shakespeare ožívá každé léto – a my jsme u toho jako hrdý sponzor Shakespearovských slavností v Brně, Praze a Bratislavě.

Naše moderní kanceláře najdete přímo v srdci Brna+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

67 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 3015 %
Za moji práci mě platí slušněříká 6935 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 6030 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 2714 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 168 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 108

Nabíráme na některé pozice i lidi hned po škole, kteří typicky neznají všechny technologie a nástroje, které používáme, popř. je znají ale jen teoreticky. Několikrát jsem od takových kolegů slyšel, že to je za ně bonus, že se můžou všechno v té firmě rovnou naučit a nemusí před přijetím absolvovat fúru školení, aby měli šanci se do firmy vůbec dostat. Zároveň se průběžně používané nástroje a technologie mění, když něco přestane vyhovovat nebo se objeví něco nového užitečného. I na nevývojářských pozicích se cca 1x ročně objeví nějaká nová věc, kterou se člověk může učit a používat. Za mě je prima, že většina z těch inovací pochází "zespoda" a kromě nějakých security mantinelů s tím nebývá žádný problém, takže lidé, kteří rádi zkoušejí nové věci a postupy, tak můžou zůstat a místo změny firmy změnit jen používanou technologii popř. pozici. V neposlední řadě bych zmínil z mého pohledu dostatečné příležitosti pro sebevzdělávání formou osobních i online školení a přednášek, z čehož pak taky někdy vzejde inspirace pro použití nových nástrojů nebo technologií. Existují i užitečná interní školení pro předávání různého know-how uvnitř firmy, kde jsou skupinky menší a diskuze jednodušší, a ta školení bývají prakticky zaměřená na konkrétní ve firmě řešené věci.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 101

V dnešní době stále více lidí ocení jistotu a stabilitu zaměstnavatele. Myslím, že je velice důležité vědět, že nám zaměstnavatel nabízí stabilní zaměstnání s jistotou stálé mzdy. Také s možností různých benefitů a dalšího vzdělávání a seberealizace.

doporučuje 93

Moderní prostory, spousta místa a sídlo v centru Brna.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 93

doporučuje 82

Poctivá vstupní zaškolení a tolerance po čas zkušební doby. Možnost získat praxi v daném odvětví.

Zaujala / nezaujala vás firma Home Credit a.s.?