Příjemné pracovní prostředí
Práce na zajímavých projektech
Velmi častá praxe slibů při nástupu a jejich neplnění
Prakticky nulová komunikace vedení se zaměstnanci
Snaha ušetřit na lidech za každou cenu
Mnoho procesů je zbytečně složitých, často se ručně vypisují údaje, které již jsou v systémech
Možnosti práce jsou téměř neomezené v rámci vědeckého pole. Jsou zde i možnosti dalšího vzdělávání a kariérního postupu. Oceňuji možnosti vycestovat za hranice republiky a prezentovat své výsledky na světových konferencích, navazovat důležité kontakty a zorientovat se v oblastech výzkumu kolegů z jiných zemí.
Za prvé je zde příliš mnoho byrokracie pro všechny zaměstnance - zbytečně je to odvádí od důležité práce, přestože tam pracují lidé, kteří by se o tyto věci měli starat. Občas se tam udržují zaměstnanci z historického či vnitřně-politického hlediska přestože nevykazují téměř žádné výsledky své práce. Dost často dochází k reorganizaci struktury a je občas obtížné se zorientovat, kdo má jaké povinnosti či na koho se s určitým požadavkem obrátit.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Pracoval jsem na investiční výstavbě nových technologií, která se v nejbližší době nebude rozhodně opakovat. Takže moje zkušenosti nejsou přenositelné k dotazu.
Zlepšit informační toky mezi nejvyšším vedením a i mezi jednotlivými odděleními.
Zaujala / nezaujala vás firma Centrum výzkumu Řež s.r.o.?