Ploom launch party
Ploom launch party
Work hard, relax just as well...
Work hard, relax just as well...
Brainstorming
Brainstorming
Smysluplná práce+7

JT International spol. s r.o.

Velkoobchod s tabákovými výrobky

Jsme nejrychleji rostoucí tabáková společnost v České republice. Klademe důraz na inovace a udržitelnost a víme, že práce v tomto sektoru není vůbec jednoduchá – a o to víc nás to baví! Vážíme si svých kolegů a jejich času a umíme je adekvátně ocenit. Vytvořte si u nás svou budoucnost – poskytneme Vám příležitosti k osobnímu a profesnímu rozvoji po celém světě, skvělou partu kolegů a práci, která Vás bude naplňovat.

19 hodnocení s 15 komentáři
Nejužitečnější komentář
Nejlepší atmosféra za moji kariéru, opravdový tým lidí, co pomůže a poradí. Žádné klacky pod nohy, prostě pomohou. Když uděláte chybu, nebojíte se ji přiznat, vždy se najde někdo, kdo vám pomůže. Rozvoj a plán kariéry je výborný, manažer se o mě zajímá a HR velmi intenzivně napomáhá růstu a vzdělávání. Kolegové umí oslavit úspěch a pochválit. Nikdo vám nebere vaše zásluhy, nesoupeříte se šéfem nebo jiným oddělením, je to krásný pocit. I přes velikost "korporace" je stále cítit silná vazba a vztahy na lokálním trhu díky tomu, že velká většina lidí zde pracuje desítky let. To potvrzuje i skutečnost, že firma je opravdu zdravá v komunikaci a nepřijme do kolektivu "podrazáka", proto je důvěra mezi lidmi v týmu i napříč společností. HR propaguje nové trendy a stále hledá atraktivní možnosti benefitů pro zaměstnance. Kdykoliv se mohu obrátit na kolegy z jiného oddělení a něco se naučit.
Napsáno:červenec 2022

Smysluplná práce

Příjemné prostředí

Příjemné prostředí

Jiří Sochor, CA&C Manager+8

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma JT International spol. s r.o.?