Dokud to byl Honeywell,tak se firma chovala slušně. Jakmile ovšem výroby Honeywell převzala firma Resideo šlo vcelku vstřícné chování do háje. Honeywell bych vcelku doporučil,Resideo ne.
Jako student jsem se mohl zapojit do realných projektů a vidět jak se zúročila má práce
Flexibilní pracovní doba
Občerstvení na pracovišti
Školení a kurzy
Téměř neomezené zdroje, cokoli se dalo bez problému sehnat, zařídit, pokud to bylo potřeba na projekt. Přístroje, vybavení se dalo koupit, pronajmout.
Široká zakladna zkušených lidí z různých oblastí, člověk se mohl poradit ve spoustě věcí.
Spolupráce s lidmi z .in and .cn je řekneme ne úplně komfortní. Pravděpodobně kvůli kulturním odlišnostem.
Open space kanceláře, hluk, vydýchaný vzduch během dne, problémy s klimatizací.
Jídelna - raději jsme jezdili na oběd někam jinam a rádi si připlatili za lepší jídlo.
Výtečná kantýna otevřená celý den. Hromada mladých příjemných lidí. Zajímavá pracovní náplň.
Do očí bijící nehomogenita a nekonzistence pracovní zátěže pro jednotlivé zaměstnance, týmy. Pár lidí je úkolováno, že nemají šanci stihnout udělat vše ani za 12 hodin denně bez stížností a neochota najmout další sílu nebo využít nevyužitou. Jiný tým prakticky bez úkolů a jakékoliv pozornosti. Vysoká fluktuace, nepřetržité organizační a personální restrukturalizace, bez smysluplného benefitu. Chaos a nervozita u přetížených týmů.
Zazemí nadnárodní společnosti, práce s lidmi z celého světa, nadprůměrné ohodnocení vč. příspěvku na penzijní pojištění, možnost významně zvýšit kvalifikaci/znalosti, dobrý kolektiv.
Neefektivní struktura společnosti, nedostatek lidí pro určité funkce vede k přetěžování ostatních. Nekompetentní management, který se nestará o své lidi ani o zavedení/zeefektivnění procesů. Často jedinou jejich starostí je hodit vzniklý problém na jiné oddělení. Chybějící dlouhodobá strategie, uvažování v rozsahu roku (občas i kvartálu). Velká fluktuace lidí na všech úrovních. Slabší benefity (zejména chybí sick days, školka)
Zaujala / nezaujala vás firma Honeywell, spol. s r.o.?