AAA Auto (AURES Holdings a.s.) image 1
Do práce na kole!
Do práce na kole!
MOTOTECHNA - jsme jeden tým!
MOTOTECHNA - jsme jeden tým!
Práce v týmu mladých lidí+6

AAA Auto (AURES Holdings a.s.)

Obchod s motorovými vozidly

AAA AUTO už dávno nejsme jen prodejci aut. Máme vlastní IT, datové týmy, Resulmatic, elektromobilitu a digitální inovace, co hýbou trhem. Baví nás technologie, rychlost a přímý dopad na reálný byznys. U nás nečekáš roky na šanci – tvoříš od prvního dne.

Firemní atmosféra v kostce

AAA Auto (AURES Holdings a.s.) placeholder+8
Výše příjmu

Míra spokojenosti

67 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 5917 %
Za moji práci mě platí slušněříká 12035 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 9728 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 3611 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 4012 %
Zaměstnanci doporučují
Možnost kariérního postupu
doporučuje 165

Člověk co nastoupí na firmu tak vzhledem k velikosti má spoustu možností se dostat na pozici která je nejen dobře placená ale která ho i může bavit. Může si vybírat jakou cestou se chce vydat a postupovat. Člověk musí opravdu chtít na tom pracovat, v této firmě není nic těžké a zvládne to si troufám říct opravdu každý.

Chci si přečíst další upřesnění od 4

doporučuje 162

Firma dává příležitost vypracovat se z řadových pozic, když má člověk drive a chuť, tak má skoro neomezené kariérní možnosti.

Chci si přečíst další upřesnění od 4

doporučuje 159

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 144

Protože budou pracovat se stejnými vrstevníky a také to co nabízejí za mzdu tak ta je ideální pro lidi kteří jsou po škole a chtějí někde začít a nebo bydlí ještě u rodičů ale určitě to není za mě tedy vhodné pro lidi co mají rodinu s malými dětmi protože vy je to neuživilo

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 136

Mezi jednotlivými týmy ve firmě, bez ohledu na to, zda se jedná o business nebo podpůrné (support) oddělení, je podporován kolegiální a přátelský přístup, všichni zaměstnanci si navzájem tykají, a to i s lidmi na nejvyšších postech firmy. Neformálnost podporuje i styl oblečení casual po celý týden, vyjma klientských schůzek.

Zaujala / nezaujala vás firma AAA Auto (AURES Holdings a.s.)?