Employer
Co-workers
Managers

Máme nejvíce vozů v nabídce

Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
Firma dává příležitost vypracovat se z řadových pozic, když má člověk drive a chuť, tak má skoro neomezené kariérní možnosti.
Protože budou pracovat se stejnými vrstevníky a také to co nabízejí za mzdu tak ta je ideální pro lidi kteří jsou po škole a chtějí někde začít a nebo bydlí ještě u rodičů ale určitě to není za mě tedy vhodné pro lidi co mají rodinu s malými dětmi protože vy je to neuživilo
Mezi jednotlivými týmy ve firmě, bez ohledu na to, zda se jedná o business nebo podpůrné (support) oddělení, je podporován kolegiální a přátelský přístup, všichni zaměstnanci si navzájem tykají, a to i s lidmi na nejvyšších postech firmy. Neformálnost podporuje i styl oblečení casual po celý týden, vyjma klientských schůzek.
Člověk co nastoupí na firmu tak vzhledem k velikosti má spoustu možností se dostat na pozici která je nejen dobře placená ale která ho i může bavit. Může si vybírat jakou cestou se chce vydat a postupovat. Člověk musí opravdu chtít na tom pracovat, v této firmě není nic těžké a zvládne to si troufám říct opravdu každý.