Kolektiv v MarketUPu je velmi otevřený, přátelský, férový a ráda s nimi trávím čas i mimo pracovní dobu.
Je to kreativní prostředí, kde je více individualit, které se neponižují ale naopak navzájem rozvíjejí a krásně tvoří jeden celek. Ideální prostředí pro můj osobní rozvoj.
Neustále se vzděláváme ať už na firemních lekcích angličtiny, u našich partnerů nebo si sami pořádáme nějaká setkání či meetingy na různá témata.
Prostory firmy jsou krásně zrenovované. Máme tu nádherné tapety hory K2, relax zónu se stolním fotbálkem a stolním tenisem.
Můj přímý nadřízený se mnou jedná v klidu, férově a na rovinu. Necítím se podřazená a vždy můžu v klidu projevit svůj názor.
Práce jako taková je celkem dynamická a můžu si ji přizpůsobit jak potřebuji.
Oceňuji skvělý tým lidí
Nejvíce si na Marketupu vážím jeho přístupu ke svým zaměstnancům. Nadřízení i kolegové se mi vždy snaží pomoci. Navíc v kanclu panuje dobrá nálada a příjemná atmosféra.
Agenturní prostředí je obecně rychlé a proměnlivé, je potřeba s tím dopředu počítat. Vedoucí ale berou ohled na náš osobní život, takže se dá skloubit práce s rodinou, přáteli a volným časem.
Finanční ohodnocení.
Přátelská atmosféra: nejsme jen kolegové, ale i přátelé.
Možnost rozvíjení: jakmile firma vidí potenciál, snaží se ho podpořit.
Technické zázemí je na více než slušné úrovni.
Komunikace a workflow jsou jedna z mých méně oblíbených témat.
Jedná se především o přehršel práce, v kalendáři, nasázené jedna za druhou. Dost často se stává, že si ji bereme domů. Work-Life balance skoro nulová.