Jsme součástí české investiční skupiny CREDITAS, která se zaměřuje především na dlouhodobé investice do společností působících v oblastech finančních služeb, energetiky a realit. Rychle rosteme a hledáme osobnost, jež bude růst s námi. Práce bude různorodá a rozhodně nehrozí nuda.
Hledáme posilu do stále se rozrůstajícího týmu. Jsme součástí české investiční skupiny CREDITAS, která se zaměřuje především na investice do společností působících v oblastech finančních služeb, energetiky a realit. Rychle rosteme a hledáme osobnost, jež bude růst s námi. Práce bude různorodá a rozhodně nehrozí nuda. Nehledáme solitéra, ale člověka, který se aktivně zapojí do práce v týmu.
Jaká bude Vaše náplň práce?
- Zaúčtování účetních dokladů (interní doklady, majetkové operace, faktury, bankovní výpisy atd.)
- Řešení komplikovanějších účetních případů
- Sestavování roční účetní uzávěrky, sestavování měsíčních přiznání k DPH a kontrolních hlášení, příprava podkladů pro daňové poradce a DPPO
- Budete provádět a kontrolovat platební styk účtovaných společností, vést karty majetku včetně pořízení, technického zhodnocení a vyřazení majetku
- Příprava podkladů pro konsolidační tým, měsíční/kvartální uzávěrky
- Budete spolupracovat s kolegy a vzájemně si pomáhat
Bez čeho se neobejdete?
- Minimálně SŠ vzdělání v ekonomickém oboru s maturitou
- Znalost účetnictví, problematiky DPH a základní orientace v DPPO
- Schopnost sestavit daňová přiznání k DPH, kontrolní hlášení
- Zkušenosti s přípravou účetních závěrek
- Zkušenost s prací v účetním systému Premiér výhodou
- Proaktivní přístup k výzvám
Na co se můžete u nás těšit:
- Flexibilní začátek a konec pracovní doby
- Možnost home office dle domluvy s nadřízeným
- 25 dnů dovolené + 5 dní dovolené navíc
- Stravenkový paušál
- Zvýhodněná cena na Multisport kartu
- Benefitní karta Pluxee
- Odměna za pracovní výročí
- Odměna za doporučení zaměstnance
Zakládáme si na důvěře, komunikaci a ochotě neustále se zlepšovat a posouvat dopředu. Pokud Vás nabízená role zaujala, neváhejte nám zaslat svůj životopis.
Nástup: jsme flexibilní. Rádi Vás přijmeme ihned, ale jsme ochotni počkat.