Benefitem velmi zajímavým je snižování mzdy za loajalitu k firmě. Vedení = chaotická mizérie plná podrazů v kombinaci s nicotnou komunikací vede k velkým "kotrmelcům".
Firma nenabízí žádné benefity, k externím pracovníkům se chová lépe než k vlastním lidem.Ve firmě panuje chaos, nemáte pocit, že jste součástí týmu se stejným cílem.Pokud ale člověk chce, naučí se spoustu věcí...Téměř čistě pánský kolektiv je fajn.
Chybí mi podpora vedení firmy a jasná vize.
baví mě práce, kde vidím dílčí výsledky, ale celkový posun zde není možné prosadit
vedení nezajímá názor zaměstnanců, ač zkušených, bohužel vedení neumí jednat s lidmi, proto často odchází i velmi zkušení a zdatní pracovníci, škoda, že se nedokáže (vedení) přenést přes své ego
Rozmanitou práci
každá zakázka je jiná, takže i materiály a jejich zpracování případně i dodavatelé jsou jiní a nakonec i investor může být zcela nový..
očekává se, že velmi rychle pochopíte zadání a sami se zhostíte úkolu.Každý úkol-zakázka- je jiný, v tom tví krása ale i náročnost.Náročnost je ale také v tom, že v případě problémů Vás nikdo nepodpoří, neporadí - jste na to sami
Zaujala / nezaujala vás firma BRICK, realizace interiérů spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?