Bez šance na kariérní růst, kdo má aspoň trochu praxe na pozici obchodního zástupce tak se nic nového nenaučí.
Jednotvárná práce za málo peněz.
Arogantní a neférové vedení.
Žádný posun a růst v žádné oblasti.Neférové jednání zaměstnavatele vůči zaměstnancům.Žádné benefity.Psychicky unavné zaměstnání.Držení lidí strachem.Málo práce.
Nespokojenost byla úplně se vším neboť zaměstnavatel se neumí chovat k zaměstnancům.V podstatě z vás udělá člověka,který nic neumí a že už si nenajde žádné jiné zaměstnání neboť je k ničemu.Peníze jsou jen o trochu víc než minimální mzda za tu práci,kterou děláte je to velmi málo.
Netradiční benefity
Protože kdo nechce žádné benifity,ten bude v této firmě spokojen.Za benefit se v této firmě považuje:světlo,teplo,parkoviště,hala na materiál a obědy za 10kč.Nic víc nic míň.
Oceňuji, že jsem dostal příležitost začít jako nováček v oboru. Líbil se mi zaškolovací proces. Dostupnost kanceláře (vlak, autobus), parkování vlastním vozem na firemním parkovišti.
Benefity jsou srovnatelné s ostatními firmami. Velmi dobrý informační systém - intuitivní. Zatím jsou moje invence vždy vítány. Osobní ohodnocení na základě výkonu. V jádru dobrý kolektiv.
Větší osobní realizace. Malý kolektiv, vše se hned ví. Kontrola vedení.
Neformální pracovní atmosféru
Nemusím nosit žádnou pracovní uniformu nebo něco podobného (oblek, kravata, uzavřené boty, atd.). Se svým šéfem si tykám a dokážeme se bavit i o jiných věcech než pracovních.
Protože je zpracované zaškovací kolečko a věnují se vám všichni dle potřeby.
Zaujala / nezaujala vás firma FORT- PLASTY s.r.o.?
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?