Možnost zkráceného úvazku.
Práce z domova na 100%.
Pravidelné teambuildingy.
Prostor pro využití cizích jazyků.
Otevřenost k diskuzím nad řešenými tématy.
Oceňuji 100% home office a flexibilní pracovní dobu. Neztrácíte čas dojížděním do práce a lépe si tak přizpůsobíte osobní volno. Kolegové jsou vždy připraveni poradit i vzdáleně velmi vstřícným způsobem. Celkově ve firmě převládá tolerantní atmosféra s lidským přístupem. Máte k dispozici také kvalitní pracovní vybavení.
Rozsáhlost systému vyžaduje delší dobu na zaučení.
Skvělé a hlavně zdravé pracovní prostředí, milí a ochotní kolegové, kolegyně a nadřízení, upřímný feedback, díky kterému se člověk může zlepšovat a růst. Práce je zajímavá a rozmanitá a vyžaduje učit se neustále novým věcem. Velkou výhodou je pro mě práce na home office, se kterou má firma dlouholetou zkušenost.
Vážím si především flexibility, kdy mohu zvládat práci na částečný úvazek z domova a péči o menší děti. Dále mě moc baví různorodost práce, nové podněty. A pokud potřebuju poradit, je tu prima tým lidí, na které se mohu spolehnout.
- Oceňuji postupné zaškolení s mírou obtížnosti, kterou jste schopni zvládnout.
- Kolegové jsou ochotni poradit s úkolem na kterém pracujete.
- Dostatečný čas na vypracování úkolu.
- Home office.
- Vybavení a bonusy.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?