Quant Retail s.r.o.

Vývoj, prodej a implementace systémového nástroje

Flexibilní pracovní doba, práce z domu bez nutnosti dojíždění. V případě potřeby možnost domluvit si i zkrácený úvazek. Výborný kolektiv - tolerantní nadřízený a vstřícní kolegové.
Práce z domu není pro každého.
Napsáno:duben 2024

Skvěly přístup ze strany nadřízených. Nikdo se k vám nebude chovat neslušně pokud jste něco neudělal tak jak bylo zamyšleno - naopak, dostanete se k společné diskuzi a snažíte se dany problém vyřešit. Pokud nestihnete deadline, nikdo na vás nebude zlý a jednoduše se termín posune tak aby jste svou práci dokončili dobře a kvalitně. Kolegové vám vždy rádi pomohou a vysvětli pokud dané problematice nerozumíte - nikdo si z vás a vaši neznalosti nebude dělat srandu.

Quant Retail s.r.o. image 1
Quant Retail s.r.o. placeholder+6

Přátelské, lidské prostředí, možnost se naučit spoustu nových věcí.
Napsáno:duben 2024

Full time práce z domu, je za mě svělá věc, často cestuji a nebýt tedy vázaný na místo je pro mě nejlepší benefit.
Nic mě nenapadá.
Napsáno:duben 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Quant Retail s.r.o.?
100% home office a flexibilní pracovní doba je nejlepším benefitem. Skvěle se dá pracovní poměr skloubit například se studiem. Pokud potřebujete mít více času na školu například kvůli zkouškovému ve škole, lze se domluvit na nějakém kompromisu.
Napsáno:duben 2024

+100% HomeOffice +Pružná pracovní doba - není problém oběhat doktory s dětmi, vozit do školky apod. +Příležitost vyprofilovat se směřem k oboustranné spokojenosti a dále profesně růst.
Neřekl bych, že mi to vadí, ale nevýhodou je, že je potřeba pracovat na time managementu. Práce je hodně, a je normální, že se nestíhá vše. Především kvůli homeoffice je kladen důraz na samostatnost a nebát se zeptat, když něčemu nerozumím.
Napsáno:duben 2024

Dříve spíš rodinná firma stále i po expanzi dbá hlavně na pohodlí a obecnou spokojenost zaměstnanců Možnost uzpůsobit si pracovní dobu, práce se dá perfektně kombinovat s například rodinou, školou 25 dnů dovolené, kompenzované přesčasy Přesčasy nejsou nutné, naopak jsou dobrovolné ze strany zaměstnanců (rádi pomůžeme nějakou tou hodinou navíc, když je to potřeba, protože firma se k nám také chová slušně)
Občas může nastat problém s komunikací, ale to asi obecná nevýhoda 100% práce z domova. Není ovšem problém si v případě nějakého nedorozumění v klidu zavolat, ujasnit si v čem byl problém a kde došlo k chybě například na úrovni špatně pochopených textových zpráv. V případě nutnosti není ani problém po vzájemné dohodě uskutečnit osobní setkání s kolegou / zaměstnavatelem.
Napsáno:duben 2024

Práce z domu, ochota nadřízeného naslouchat vylepšování, skvělý pracovní kolektiv.
Občas moc ostře podaná kritika.
Napsáno:duben 2024

Kolegové a množství práce.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:duben 2024

100% home office nápady jsou vítány a diskutovány práce navíc se oceněna nejen slovně volná pracovní doba zajištěn kvalitní HW pro práci
Napsáno:duben 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Quant Retail s.r.o.?