Podpora v oblasti vzdělávání a seberozvoje, pružná pracovní doba, vstřícnost a ochota ze strany vedení
Ačkoliv je každý rok veden průzkum spokojenosti zaměstnanců, nepřijde mi, že by se podněty z výsledků nějak reálně zpracovávaly, realizovaly. Ale třeba je na vině jen nedostatečná informovanost.
Dělám odbornou práci, každý den jinou, pro jiného klienta. Je to pestré a posouvá mě to určitě víc, než kdybych se zaparkoval u firmy, kde je můj obor jen doprovodnou agendou.
Sezónnost práce - v prvním pololetí se dá čerpat dovolená jen málo.
Práci, co dává hlubší smysl
Pro malé podniky je vždycky těžší čelit konkurenčním výhodám těch větších. KODAP se zaměřuje na to, aby se co nejvíc stíral handicap těch menších, kteří jsou většinově jejími klienty. Díky technologiím, metodice a zkušenostem.
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?