HELLA AUTOTECHNIK NOVA, s.r.o.

Osvětlovací technika a elektronika pro automobilový průmysl

Ve FORVIA HELLA vyvíjíme a vyrábíme osvětlovací techniku a elektroniku pro prestižní světové automobilky. Najdete nás v Mohelnici, Olomouci, Lošticích a Ostravě. Jsme jedním z největším zaměstnavatelů v regionu a od roku 2022 spolu se společností Faurecia působíme pod zastřešující značkou FORVIA a jsme sedmým největším dodavatelem pro automobilový průmysl.

Zázemí velké společnosti, komplexní a zajímavý produkt, velké množství odborníků s obrovským know-how, od kterých je možné se učit. Firma je plná srdcařů, které baví to, co dělají. Výroba vysoce automatizovaná. Tím, že je firma komplexní (vývoj, testing, výroba, IT hub...), je pestrá i naše práce.
Hodně procesů je zdlouhavých a trvá, než se cokoli schválí. Dlouhé čekání na zpětnou vazbu je občas trochu frustrující. Je také nutné počítat s tím, že od zaměstnanců se vyžaduje časová flexibilita (která je ale pak na oplátku kompenzovaná možností HO, práce ze sdílených kanceláří v Olomouci a hodinovou bankou, která se čistí jen 1x za rok).
Děkujeme za komentář. Jsme rádi, že vnímáte náš produkt jako zajímavý komplexní a že pozitivně hodnotíte i možnost práce z domova, ze sdílených kanceláří i hodinovou banku.
Napsáno:červenec 2024

Oceňuji čisté a bezpečné pracovní prostředí a hi-tech zařízení se kterým se můžu setkat díky své práci. Myslím, že veškeré benefity a akce pořádané HR oddělením jsou velice zajímavé a přínosem. Nejvíce se mi líbí sleva na nové auto v AUTO Hlaváček. Naučil jsem se toho spoustu ... např., jak vyrobit světlomet.
Jsem spokojený se svou prací. Nenapadají mne příležitosti ke zlepšení.
Napsáno:červenec 2024

Oceňuju že člověk má možnost kariérního postupu
Neochotu některých kolegů

Oceňuji benefity
Nedůstojné pracovní prostředí - open space v HAN PSS. Tak špatné podmínky jsem v žádné předchozí práci nezažil. Hella zcela propásla možnost vytvořit moderní kancelář. Obrovský open space bez jakýchkoliv bariér je prostě ostuda a špatně se na práci soustředí. Málo záchodků, často není možné se na záchod dostat.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:červenec 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti HELLA AUTOTECHNIK NOVA, s.r.o.?
Možnost home office
Hodně stresu
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2024

Oceňuji možnost růstu ve firmě. Firma má velice nadprůměrné benefity. Líbí se mi také vize firmy.
Děkujeme moc za váš komentář. Velice nás těší, že pozitivně hodnotíte zaměstnanecké benefity, možnost růstu i naši vizi.
Napsáno:červenec 2024

Pěkné benefity, možnost pracovat z domu, flexibilita
Absence sick days, které by nezasahovaly do benefitů.
Napsáno:červenec 2024

- slušné peníze - praktické benefity
- podlézání a pochlebování vedoucím se v této firmě bere jako velké plus. - nejistota v nynější době, často se stává, že vás nechají zaučit jiné lokace, aby jim posléze dali vaší práci. - typické office politics, přetvářka, zákulisní hry, atp. - Osobni zodpovědnost se v Helle nenosí, kolegové na vás budou shazovat jejich problémy. - Vedeni projektů tlačí na šibeniční, až nesplnitelné termíny. - HR, které řeší konflikty mezi zaměstnanci, ale veškeré informace donáší vedení.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:březen 2024

Volné víkendy, svátky. Dobré peníze
Napsáno:červen 2022

Platové ohodnocení, příjemný pracovní kolektiv, vynikající technické zázemí, flexibilní pracovní doba, home office.
Zlepšení digitalizace a některých pracovních procesů.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:srpen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma HELLA AUTOTECHNIK NOVA, s.r.o.?