HELLA AUTOTECHNIK NOVA, s.r.o.

Osvětlovací technika a elektronika pro automobilový průmysl

Ve FORVIA HELLA vyvíjíme a vyrábíme osvětlovací techniku a elektroniku pro prestižní světové automobilky. Najdete nás v Mohelnici, Olomouci, Lošticích a Ostravě. Jsme jedním z největším zaměstnavatelů v regionu a od roku 2022 spolu se společností Faurecia působíme pod zastřešující značkou FORVIA a jsme sedmým největším dodavatelem pro automobilový průmysl.

Platově bezkonkurenční v širokém okolí. Ve výrobě hodně záleží na jakou linku se dostanete, někde je to fajn, jinde je to horor, ale to je asi všude.
Dříve velice dobrý podnik, v poslední době (jaro-léto 2019) to jde od 10ti k 5ti. Masivně se tam propouští a nikdo s Vámi nejedná fér, ani když se zeptáte tak Vám narovinu neřeknou, že s Vámi už nepočítají. Dozvíte se to, až když Vám přestane fungovat čipová karta
Napsáno:srpen 2019

Řád a pravidla
Mít vlastní názor neexistuje
Napsáno:říjen 2019

peníze
chování nadřízených - do vedoucích pozic jsou obsazování lidé kteří ,,jdou přes mrtvoly,, , poštvávají lidi proti sobě, celkově zneužívají své pozice a chovají se arogantně
Napsáno:srpen 2019

Řada benefitů, využití jazykových znalostí, možnost rozšíření obzorů - na mé pozici se dostanu téměř všude.
Extrémní vytíženost lidí, následně nemají čas dělat svoji práci a dochází k opoždění oproti plánům
Napsáno:říjen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti HELLA AUTOTECHNIK NOVA, s.r.o.?
Vse co nyni umim jsem se naucil v Helle, jen je skoda, ze to nyni nemuzu vratit, ze to nyni v Helle nikoho nezajima a dale ztraceji ty co neco umi.
Neni toho moc, jen snad spatna nalada a netymovy pristup v poslednich letech pred mym odchodem.
Napsáno:červen 2019

Platové ohodnocení
Po 1,5 roku prace po agenturou, jsem se stala kmenový zaměstnanec, smlouva 2x prodloužena po 6 měsících, byla jsem bezproblémový zaměstnanec, týden před koncem smlouvy, kdy jsem měla dostat konečně na neurčito ( mám 26 let a chtěla jsem na mateřskou) mi bylo řečeno ze mám smůlu, ze mužů jít maximálně z5 pod agenturu a zase čekat 3 roky nejmíň na smlouvu.
Napsáno:červen 2019

Zaměstnavatel nabízí celou škálu benefitů, je dobré je prostudovat, můžete tak ušetřit spoustu finančních prostředků. Každý zaměstnanec si najde to svoje. Mezinárodní prostředí může být pro mnohé inspirující, možnost aktivně využít cizí jazyk. Společnost sleduje nové trendy a snaží se je uplatnit v praxi, inovativní prostředí.
Negativní dopad krize v automobilovém průmyslu se projevuje na až rigidním hlídání nákladů. Neustále narůstá množství administrativy, která je v mnohých případech nesmyslná a bere lidem čas, který by mohli věnovat inovačním řešením.
Napsáno:duben 2019

Nejvíce si cením dobrého platu.
Vztahy na pracovištích, krátké pauzy na oběd, problém s dostáním volna.
Napsáno:srpen 2018

Včasná výplata,pochopení v případě potřeby volna ,chtělo by to více úsměvu na pracovištích by bylo bezva .
Lepší komunikace a sjednocení názoru na kvalitu aby nedocházelo ke zbytečné práci podřízených a tím nesnižovala se poctivost na kvalitu ,a však to zas dělali jsme zbytečně a to mě nebaví aby znělo co nejméně.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:listopad 2018

Kolegy a jejich vzájemné pomlouvání, možnost osmiček
Napsáno:srpen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma HELLA AUTOTECHNIK NOVA, s.r.o.?