Nejvíce jsem si cenil platu práce byla velmi náročná ale rázně ohodnocená, pokud vám stojí za to ze sebe každý den vydat 120% výkonu za slušný plat běžte do toho
nároky na výkon zaměstance jsou extrémní,každodenní umělě vyvolaný stres že se nestíhá norma zaměstnavatel hledá odpovědi u obyčejných dělníků kteří práci vykonávají každý den a je nereálné zvýšit výkon
Firma neumi ocenit schopne lidi a vazi si pouze tech loajalnich. Budete-li sefovi nosit svacinu, nemusite nic umet, nebudete-li nosit sefovi svacinu, muzete klidne postavit fuzni reaktor a bude to malo.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Nejvice si cenim toho, ze si ceni svych zamestnancu. Stale se snazi odmenovat a motivovat. Je zde moznost povysit i z tech nejnizsich urovni.
Zlepsila bych hlavne oblast planovani. Firme casto utikaji penize jen kvuli neschopnym lidem v nekterych kancelarich. Dale se mi nelibi rozhodovani "podle tabulek". Mozna by bylo dobre, kdyby se ti z vyssich mist prisli nejdriv poradne podivat, nez rozhodnou o necem, cemu nerozumi.
Brose nabízí nadstandardní benefity oproti konkureci a to především letní tábory pro děti, školku, jesle apod. Rovněž nabízí bezkonkurenční lokalitu - budova Gate v Ostravě (Park Nová Karolína).
Někdy přílišné diktování podmínek z německé centrály.
Kolektiv, kolegové z jiných oddělení, spolupráce byla moc fajn.
Přátelské vztahy.
Skvělé benefity, školka, lyžování, akce pro zaměstnance,...
Fyzioterapie na pracovišti
Firemní psycholog,...
Postupně větší vliv z centrály, ale ne vše se hodilo implementovat plošně.
Firemní stravování v rozmezí od 25 do 35 Kč za oběd. Kdybych jídlo kupoval ve stejné kvalitě jinde, tak dám minimálně 150 Kč za stejné menu.
Když potřebuji, tak můžu pracovat z domu. Šetřím tak ne jen peníze za cestu do práce, ale i čas a boty. Můžu zůstat s nemocným dítětem doma a nepřijít o část platu.