Black & Decker (Czech) s.r.o.

Výroba ručních mechanizovaných nástrojů

- příjemný plat - milí zaměstnanci z výroby
- způsob komunikace ze strany vedení - hodně rozdělané práce ale málo co se dotáhne do konce - "flexibilní" tu znamená spíš chaotická - přístup k podřízeným
Napsáno:únor 2021

Zahraniční kolegové
Střední management - TL, SL, VSL lidé kteří na 90% na těchto pozicích nemají co dělat.
Napsáno:květen 2020

Práce, která baví. Fajn kolegové. Naučili mě být flexibilní. Možnost příplatků za přesčasy. Zázemí velké společnosti. Dbá na bezpečnost lidí.
Přetíženost některých zaměstnanců. Přesčasy jsou "dobrovolně povinné". Přístup k lidem obecně není příliš příznivý, k zaměstnancům se chovají spíše jako k číslu v tabulce. V této firmě chybí lidskost. Nezájem vedení firmy o udržení kvalitních lidí. Zaměstnanec si nemůže dovolit mít vlastní názor, nespravedlivý přístup k některým zaměstnancům je pro některé nadřízené standardem. Zvýhodňováni jsou všehoschopní kariéristé a různí patolízalové. Většina lidí na vedoucích pozicích nemá odpovídající vzdělání, nemají potřebné znalosti, vše se učí za chodu.

Práci v mezinárodním prostředí
Uplatnění pro lidi bez zkušeností Jasně určená náplň práce Rozdílné nároky na pracovníky Stabilita a budoucnost firmy Výhodou je jazyková vybavenost Řád a pravidla dle mezinárodních norem Pravidelné vyplácení mzdy

Řád a pravidla
Zaměstnanec je povinen se vykázat prostřednictvím elektronického čipu pro začátek a konec práce, nebo odchodu na svačinu a toalety. Během pracovní doby smí zaměstnanec opustit své pracoviště jen se souhlasem svého přímého nadřízeného a to jen na nutně nezbytnou dobu. Zaměstnanec je povinen nosit předepsané pracovním bezpečnostní oblečení a dbát na bezpečností nařízení. Při porušení je srážka ze mzdy. Zaměstnanec smí mobil použít pouze ve vyznačeném prostoru. Při porušení je srážka ze mzdy nebo okamžitá výpověď. Kouřit se smí pouze ve vyznačeném venkovním prostoru. Při porušení je okamžitá výpověď. Je povinnost zaměstnance akceptovat namátkové kontroly na alkohol a drogy. Při pozitivním testu je okamžitá výpověď. Je nutné dodržovat pravidla pro fungování "gemba kaizenu". Je nutné akceptovat kamerový systém na pracovišti.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:prosinec 2019

Zázemí, finance, kolegové..
Neplatili domluvy vyřčené při přijímacím pohovoru, otočení reality a slibů v prospěch vedení, jak potřebovalo..není to o firmě, ale člověku

Rozmanitou práci
Cestování, řešení nestandardních úkolů..

Stabilní firma, dobré zázemí, v portfoliu dobrý produkt se jménem kvality a historií..
Napsáno:červen 2019

Po dvou letech a mém povýšení si můj pan team Leader vybral ke snížení stavu mě ,své kamarády co tam má kteří přijdou jednou za týden by nevyhodil ,Black Decker velmi nespokojen důvěra zadna odměna žádná pochvala neexistuje nefér jednání jak dlouho jste zaměstnan nezájem jste překážka ostatních tak jdete viz můj příklad tento měsíc

Lepší přístup k zaměstnancům
Napsáno:leden 2018

Ochota vyjít vstříc
Urcite prace na normy, které se nedají splnit a tim padem odchází zaměstnanci, kteří svou praci dělají dobře, ale ne dle časových tabulek.
Napsáno:září 2017

Spolupráce s kolegy napříč všemi odděleními
Přístup a jednání s lidmi, koncepce a vize, pracovní vytíženost zaměstnanců, práce s talenty, podpora ze strany managementu
Napsáno:únor 2017

Výplata včas na účtu Ze začátku i skvělý nadřízený
Chování nadřízených
Napsáno:září 2023

s kolektivem a vytížeností
neférové jednání nadřízené vůči lidem kteří tu práci dělali rádi na úkor lidí kteří k té práci nemají žádný vztah a jen proto že dělali přesčasy přitom ale měli problém udělat svou práci v normální pracovní době
Napsáno:duben 2023

Zaujala / nezaujala vás firma Black & Decker (Czech) s.r.o.?