Pracovat na produktu, který pomáhá lidem, kteří pomáhají lidem je hodně naplňující.
Víc bych se soustředil na vzdělávání a růst zaměstnanců. Někdy mám pocit, že zájem o skutečné potřeby zaměstnanců je ze strany manažmentu pouze zdánlivý.
Na nic si tady nehrajeme. Všichni iresofťáci ví, co se od nich čeká a podáváme si pomocnou ruku, když něco nevíme. Opravdu férové prostředí, kde si vše říkáme na rovinu a vše je maximálně transparentní. I díky tomu všemu mi nevadí chodit do práce ani v pondělí...
Opravdu nedokážu říct, když mám s něčím problém, tak si ho vyřeším a na rovinu o něm mluvím.
Maximální míra svobody!
Individuální přístup, lidskost a ohleduplnost.
Vše jde otevřeně komunikovat.
Minimální tlak - žádné přesčasy, žádný stres před vydáním.
Super a fungl nové kanceláře.
Naslouchání názoru a možnost posunout firemní kulturu, produkt, technologie z pozice zaměstnance.
Domácí uvolněná atmosféra, tykání a fajn povídání v kuchyňce, u fotbálku i na společenských akcích.
Upřímná snaha dělat věci jinak a lépe.
Společné zájmy (Spartan race), akce na firmě i mimo ni.
Flexibilita - několikrát jsem odjel s rodinou a pracoval ze zahraničí i více týdnů a nebylo nutné nijak zvlášť žádat o výjimku. Dovolenou není třeba plánovat dlouho dopředu. Práci si mohu rozvrhnout (odpoledne jít na výlet a pracovat večer). Kdy dělám z domu je čistě moje rozhodnutí, přesto rád chodím na firmu za kolegy.
Aktuálně menší propojení všech týmů, protože jsme na 2 patra. To se ale změní za měsíc v nových kancelářích.