Jaký je zaměstnavatel
Kolegové
Nadřízení
Míra spokojenosti
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
Pomáháme těm, co pomáhají :) Jsme podporou pro lidi, kteří jsou v první linii v sociálních službách. Tím, že se krásně točí konání dobra <3
Panuje tu uvolněná atmosféra, nešetří se úsměvem a každý rád pomůže.
Firma zaměstnancům zvědomuje jejich roli a zodpovědnost vůči týmu, resp. celé firmě. Každý má možnost si svou práci zorganizovat s ohledem na dané termíny, priority a hladké plnění úkolů týmu.
Zde ten kdo se neuci, tak stagnuje. Uceni se je zde soucasi bezneho procesu temer ve vsech tymech. Jestli se jedna o tvrde nebo mekke dovednosti, je to podporovano. Sam clovek si muze rict, ze by se chtel v necem posunout a vzdelat, musi to ale zapadat do konceptu vize firmy a musi to prinaset vysledky.
Neformální pracovní atmosféra v IRESOFTU znamená, že si nikdo na nic nehraje. Tím, že sdílíme obdobné hodnoty, víme, kde jsou hranice, aby spolupráce byla příjemná a efektivní. Máme flexi-time, takže si pracujeme, kdy nám to vyhovuje a jsme nejvýkonnější, ale na druhé straně víme, že na dohodnuté schůzky musíme být dochvilní. Práci si rozvrhujeme dle vlastního uvážení, ale plníme dohodnuté termíny. Do práce chodíme v oblečení dle své aktuální nálady, žádné košile, nebo kravaty, ale víme, kde je ta správná hranice vkusu a taky že na schůzky se v tilku nechodí. Pracujeme často z Home Office, ale dlouho to doma nevydržíme a těšíme se zpět do kanceláře. Firemní struktura je v takzvaných kruzích, na hony vzdálená od korporátní struktury a zvycích. Máme tu hernu s fotbálkém, pingpongem a posilovnou, který si můžeme kdykoliv zahrát, ale každý musí v sobě unést odpovědnost mít své úkoly v termínu hotovy. Firma o nás skvěle pečuje, máme tu kuchyňku, kde si zdarma můžeme vařit čaje, kávu, dát si ovocné šťávy, jednou týdně tu máme skvělé snídaně - třeba vánočku s máslem a kakaem. Stačí? To ale není všechno, firemní kulturu v IRESOFTu prostě musíš zažít! #2000hodin