Prodejní plocha Praha - Štěrboholy
Výkup vozidla
Učit se a posouvat+5

AutoESA a.s.

Obchod s motorovými vozidly

Připojte se k týmu Auto ESA, kde máte možnost pracovat s rozmanitým portfoliem kvalitních ojetých vozidel a pomáhat zákazníkům najít jejich ideální auto. U nás oceníte příjemné pracovní prostředí a školení, které vám umožní rozvíjet vaše odborné dovednosti a posunout se v kariéře dál. Staňte se součástí dynamického kolektivu, kde si ceníme váš názor a kreativní přístup. Přidejte se k nám a využijte příležitost pracovat pro předního prodejce ojetých vozidel v České republice.

S náplní práce
Nezájem o zaměstnance z pohledu vedení firmy, naberou nové lidi, vyždímají je a pak je bez skrupulí vyhodí. Loajální zaměstnanci pro ně nemají žádnou váhu a vůbec je nezajímá kolik práce pro své zaměstnavatele dělají, prostě je škrtnou a tu práci udělá "někdo jiný". Slova jako čestnost a rovnost tato firma nezná, především na vyšších místech. Každé oddělení si hraje na vlastním písečku, nikdo si navzájem nepomáhá, přetvářka na každém kroku.
Napsáno:srpen 2022

AutoEsa je škola, pokud chcete být tím nejlepším musíte na tom dřít a v esach se ukážou vaše předpoklady! Tam vydrží jen vlci!! Podle mého to byl skvělý job! A jsem šťastná ze jsem byla součástí této firmy! Nic méně odešla jsem protože byl čas jít dal! Ale je to fér firma a má mé uznání !!! Byla jsem velmi spokojený zaměstnanec a dokážu i rict ze jeden z nejlepších a díky ni se mám dnes tak dobre jak to jen jde v novém zaměstnání !!! Díky autoesa a děkuji i vedení v něm 😉
V každém zaměstnání se něco najde to by to pak nebylo ono, ale ano víkendy :D ale tam zase bylo nejvíc peněz!! Nebo pak svátky ze nebylo volno v tomhle zaměstnání je to opravdu třeba mít sílu 😉
Napsáno:květen 2020

Práce na směny, variabilní složka mzdy
Neproplacené přesčasy, velmi ambiciózní plán prodeje, tlak na prodej
Napsáno:listopad 2019

Kolektiv
Neproplacene caste prescasy i 3h denne bez nahrady na volno. Skoleni kt nemelo hlavu patu, zadne smysluplne materialy, nekdy uplna absence skoleni. Snizovani provizi po malych castkach kazdy mesic. Pokuty v radu tisicich pri neplneni nesmyslnych cilu na kt nedostanete skoleni.
Napsáno:srpen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti AutoESA a.s.?
zezačátku bylo vše funkční, postupem času se začaly objevovat problémy-málo se prodávalo a vysoké náklady na provoz společnosti
nespokojen jsem byl s jednáním společnosti vůči svým zaměstnancům, proto jsem také opustil tuto společnost na vlastní žádost. nulové benefity a kumulované pozice jelikož se hodně propouštělo.

Práci v týmu mladých lidí
Protože mladi lide zvladaji manipulaci se kterou na vas vedeni spolecnosti jde. Neresi neplacene prescasy.. Proste nedoporučuji nikomu!
Napsáno:srpen 2019

Vyhazov kvůli osobním důvodům. Nesmyslné a na hodinu.
Napsáno:srpen 2019

Práce v mladém kolektivu.
Časté pokuty ovlivňující výši příjmu, i přes sliby nadprůměrného výdělku. Přestřelené plány k plnění. Nulová komunikace ze strany nadřízeného- regionálního manažera. Neplacené dlouhé přesčasy. Práce ve stresu a pod tlakem.
Napsáno:duben 2019

Dobré peníze, ale to hlavně v případě, kdy to člověk uměl s lidmi. Jako plus vnímám to, že jsem se víceméně naučila s lidmi komunikovat.
Nespokojenost s vedením, nedá se říct, že by se mnou bylo jednáno slušně a férově. Kolegové - převážně mladí lidé. Hodně z nich bez respektu a úcty k ostatním. Roznášení nepravdivých drbů, aniž by znali pravdu. Horší jak na střední škole. Nelíbil se mi styl zaučování na danou pozici. Po nějaké době se mi nelíbila nepřátelská atmosféra na pracovišti - raději se nesnažte se tam někomu zavděčit, nemá to smysl, lidi bez duše. ;-) Nejistota zaměstnání.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:březen 2019

- co se dohodne, to platí - nadstandardní platové ohodnocení (pokud jste dobří) - šéf vám neustále nestojí za zády, vidíte ho zhruba jednou za 14 dnů, máte tak relativně volnost
- pracovní doba - někomu krátký dlouhý týden vyhovuje, mně ale moc ne, navíc některé dny pracujete klidně i 14 až 15 hodin - přesčasy, víkendy ani svátky nejsou placené (vezmou vám to na úkor provizí) - neustále narůstající administrativa a byrokracie - management na centrále nemá moc ponětí, jak to funguje na pobočkách - velká fluktuace zaměstnanců - chybí úvodní školení - časté změny provizního systému (většinou k horšímu) - v některých věcech naprostý amatérismus, jednou je problém schválit potřebný výdaj za pár set korun, pak se udělá nový systém za statisíce, který zaměstnance akorát zatěžuje
Napsáno:únor 2019

Vydělal jste si normální peníze , ale za strašnou cenu
Nepřistupovat k zaměstnancům jako k "citrónům" po vymačkání zahodit. K práci jim poskytnout aspoň základní prostředky včetně dodržování aspoň elementarních pravidel.

Práci v týmu mladých lidí
Pro mladé, ale s ostrými lokty. Pokud vycítí že jsou jenom komparz ve špatném filmu je čas odejít. Pokud budou mít tu správnou náturu vydělají si peníze. Ale za cenu, kterou si musí sami před sebou obhájit. Přesto dlouho hrát v céčkovém filmu není dobré pro žádného herce.
Napsáno:leden 2019

Zaujala / nezaujala vás firma AutoESA a.s.?