Prodejní tým
Výkup vozidla
Učit se a posouvat+6

AutoESA a.s.

Obchod s motorovými vozidly

Připojte se k týmu Auto ESA, kde máte možnost pracovat s rozmanitým portfoliem kvalitních ojetých vozidel a pomáhat zákazníkům najít jejich ideální auto. U nás oceníte příjemné pracovní prostředí a školení, které vám umožní rozvíjet vaše odborné dovednosti a posunout se v kariéře dál. Staňte se součástí dynamického kolektivu, kde si ceníme váš názor a kreativní přístup. Přidejte se k nám a využijte příležitost pracovat pro předního prodejce ojetých vozidel v České republice.

Vydělal jste si normální peníze , ale za strašnou cenu
Nepřistupovat k zaměstnancům jako k "citrónům" po vymačkání zahodit. K práci jim poskytnout aspoň základní prostředky včetně dodržování aspoň elementarních pravidel.

Práci v týmu mladých lidí
Pro mladé, ale s ostrými lokty. Pokud vycítí že jsou jenom komparz ve špatném filmu je čas odejít. Pokud budou mít tu správnou náturu vydělají si peníze. Ale za cenu, kterou si musí sami před sebou obhájit. Přesto dlouho hrát v céčkovém filmu není dobré pro žádného herce.
Napsáno:leden 2019

Oceňuji to, že v AE byl ptrostor pro kreativitu a tvrdá a dobrá práce byla vždy oceněnena minimálně chválou. Jako v mnoha obchodních firmách to ale je tak, že dokud jim nosíte klienty a peníze, tak vás na rukou nosí. Ve chvíli, když už jste jim dal vše co jste uměli, vymění vás za někoho jiného bez mrknutí oka. Všechny úspěchy a chvála v minutě zapomenuta. Spoustu intrik, nejasných polopravd nadřízeným.
Absolutně nulová zpětná vazba, řízení kritikou a strachem. "udělej nebo tě vyhodím" ... prakticky bez pozitivní motivace. Systém vzdělávání pracovníků napříč firmou je školácký, žádný.. Nováčci jsou samouci formou - pokus = omyl. mnoho talentovaných pracovníků skončí dřív než se stihne projevit jejich kvalita.
Napsáno:leden 2019

S ničim, sliby chyby
Vedení, výplata, přístup k zaměstnancům

Protože zaměstnávají samé nevzdělance a lidi co o autech vůbec nic neví.

Finanční ohodnocení, neférový kolektiv,neplacení přesčasů, žádné benefity

Jak by mi to sedlo ve společnosti AutoESA a.s.?
Pracovni doba Penize Nad
Prescasy

S fajn kolektivem. Jsou tu lidi, s kterými se da příjemně pokecat a zapomenout tak na zvyšující se množství povinností v ne zrovna velmi dobře finančně zorganizovaných podmínkách.
Chybí chuť se zlepšovat a motivovat .Vedení by na to mělo myslet a nejen dokola dělat stejné chyby.Proto je méně zaměstnanců...
Napsáno:prosinec 2018

šance novým lidem, kariérní růst, slušné chování
bez benefitů, majitelé by se měli zamyslet nad chováním k zaměstnancům. Manažeři to dost zachraňují.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:prosinec 2018

Pouze platové ohodnocení, ale to si člověk na této pozici ovlivňuje sám.
Toho by bylo spoustu. Z mého pohledu je celá tato firma amatérismus na entou. Na centrále stovky lidí, ,.důležitých manažerů", kteří nemají ani ponětí o tom, co se děje na pobočkách. Zázemí, jednáni se zaměstnanci, neproplaceni prescasu, sliby, které se neplní a neschopnost dodržet závazky. Přestože finanční ohodnocení je relativně atraktivní, tak to za praci v Auto Esa opravdu nestojí.
Společnost Auto ESA se řídí principy řízení a kontroly kvality všech firemních postupů. Vždy se však může stát, že se představa zaměstnance může lišit od představ a zájmů společnosti. Pro takové případy jsou pořádána pravidelná setkání s vedoucími jednotlivých týmů. Zaměstnanci AutoESA takové prostředí oceňují a společnost tak dlouhodobě patří mezi vyhledávané zaměstnavatele v oblasti „automotive“.
Napsáno:srpen 2018

V celku pohodová práce za kterou byly celkem pěkné peníze
Přístup k zaměstnancům, které bez jakéhokoli varování vyhodí
Napsáno:srpen 2018

Stabilní pracovní pozice, dobrý kolektiv i finance.
Zjednodušení = zrychlení procesů ve firemním systému - elektronické podpisy, automatické odesílání smluv e-mailem atd.. Úprava pracovní doby = otevírací doba když je do 22h, aby se také oficiálně končilo ve 22h a ne např. ve 22:30 dakší obchod a konec o půlnoci. Lépe korigovat obchody, přesunout popř. na další den, pokud klienti dorazí pozdě.
Napsáno:září 2018
Zaujala / nezaujala vás firma AutoESA a.s.?