Ochota vedení vždy vyjít vstříc.
Možnost říct svůj názor a argument, který je brán v potaz, mnohdy i zapracován.
Flexibilita pracovní doby.
Časté firemní akce a zážitky.
Přátelská atmosféra.
S vykonávanou prací, baví mě.
Nic, všechno je fajn.
Ve firmě rozhodně dostanete příležitost a ne jednu, ale hned několik. Vyzkoušet si spoustu nových věcí a zdokonalit se v jiných oblastí, které se jistě do budoucna každému budou hodit.
Práci, co dává hlubší smysl
Všechno, co v goNETu děláme, tak na 100 % a také srdcem. Všechna naše snaha a píle je pak vidět a má smysl. Nejen pro zákazníky, ale i pro samotnou aplikaci a firmu. Firma se na základě vaší práce rozrůstá a posouvá dále.
Pracovní kolektiv je fakt super, můžete se na své kolegy vždy obrátit a pomůžou vám.
Atmosféra je přátelská, práce zábavná a není stereotypní. Občas si můžete vzít i homeoffice a vedení se snaží vyjít vám vstříc. Firemní akce jsou taky bomba a zažijeme společně vždy fajn čas.
Kanceláře jsou pěkné a čisté. Určitě se naučíte novým věcem a budete se zdokonalovat. Naučíte se také pracovat pod tlakem a jako bonus dostanete služby Lepší.TV a HBO, což je fakt super. Práce je fajn také pro lidi bez praxe.
Platové podmínky by mohl být určitě vyšší, vedení by mohlo být alespoň o něco více vstřícnější a občas jsem se cítila být ponižována.
Zaměstnavatel není férový vůči všem zaměstnancům. Nejedná slušně a navzájem kolegy shazuje. Snaží se, aby na firmě neměli zaměstnanci mezi sebou důvěru a přátelství. Prostředí ve firmě se stalo jedovaté.
Rozmanitou práci
Máte pracovní náplň a k ní neustále přibývají nové a nové úkoly/povinnosti. Pak se stane, že grafik dělá z 50% administrativu a asistentka zákaznickou podporu.
Kolegové, kteří mi byli vždy ochotni poradit nebo pomoci.
Ve zkratce, příšerné vedení. Arogance vedení společnosti je do nebe volající, stejně jako jeho nulová schopnost empatie a absolutní neochota nechat si něco vysvětlit. Neustále má potřebu povyšovat se nad ostatní a něco si dokazovat (nebo kompenzovat?). Plat uvedený v nabídkách práce pro tuto společnost je lež, ten nedostanete. Na dovolenou taky zapomeňte, dostanete směšných 20 dní (standard kdekoliv jinde je min. 25). Pro někoho takového prostě pracovat nechcete.
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?