TEMPO TRAINING & CONSULTING a.s.

Vzdělávání
43 hodnocení s 37 komentáři
Nejužitečnější komentář
Společnost je velice specifická a svým způsobem jedinečná. Významným znakem je, že si nechává opravdu záležet na lidech, které přijímá. Z toho plyne, že pracujete v týmu profesionálů a to ne jen po stránce zkušeností, ale také po stránce jakéhosi osobního nadání. Obecně funguje firma jako takový talent program. Ráda pracuje s lidmi s potenciálem, nerada pak s lidmi, kteří fungují dle manuálu. Mladý člověk se zde může rychle vyšvihnout nahoru a zkušenosti se v Tempu načítají psími léty. Obrovskou výhodou je možnost si sáhnout do různých oborů, pozice nejsou limitované. Na některých pozicích, ale i přímo v HR, máte tak nějak možnost si vyzkoušet, jaké to je podnikat za cizí peníze -zúročit své nápady a rozjet vlastní projekty. Název tuto firmu vystihuje, protože se opravdu jedná o práci v tempu, rychle dochází ke změnám a člověk musí být ok s různorodostí úkolů. Není to práce pro každého, není to práce, kterou si jen odsedíte. Je náročná z hlediska požadavků na Vaši proaktivitu, čas a celkovou flexibilitu. Práce je to ale nesmírně zajímavá, speciálně pozice HR jsou zde velmi komplexní a dostanete se tedy v tomto oboru opravdu ke všemu, což mě osobně vyhovuje více než cílit jen na jednu disciplínu. Zkušenosti a možnosti, které člověk ve firmě má a také ten humor, který kolem toho je- protože každý den je trochu dobrodružství, vyvažují náročnost pozice. Četla jsem tady komentář, že práce ve firmě je jako studium medicíny- těžké se na ni dostat a ještě těžší se udržet -není to úplně od věci, firma umí být na zaměstnance náročná, musíte mít rádi trochu adrenalin. Na druhou stranu se nebazíruje na rigidních pravidlech, poměřují se Vaše schopnosti, ale ne to jestli náhodou nevybočujete a zda každému vykáte. Firma má možná i díky tomu velmi příjemný kolektiv, asi i nadstandardně, výhodou je mnoho společných aktivit po pracovní době. Člověk si je schopen zde přijít na velice dobrý plat. Celkově práci ve firmě hodnotím jako náročnou, ale především v pozitivním slova smyslu. Zážitky, pracovní náplň, netypické zkušenosti a profesní i osobní růst z Tempa jsou bez debaty nedocenitelné.
Pracuje u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem
Chci si přečíst komentáře
Firemní atmosféra v kostce
Jaký je zaměstnavatel75 %
Kolegové90 %
Nadřízení79 %
Zaměstnanci si tu pochvalují:
Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 33
Náročné úkoly
doporučuje 31
doporučuje 29

Provozovatel Atmoskop.cz, LMC s.r.o. společně s dalšími společnostmi z jeho obchodní skupiny, budou jako společní správci uchovávat vámi zadaný e-mail, abychom vám na něj mohli posílat nabídky nových pozic a/nebo hodnocení této firmy. Nastavení těchto e-mailů můžete spravovat ve svém účtu na Atmoskopu. Zobrazit více | Podmínky Atmoskop.cz

Zaujala / nezaujala vás firma TEMPO TRAINING & CONSULTING a.s.?