TOKOZ a.s.

Výroba zámků a kování

Stabilní firma, platí včas
Přebujelý byrokratický aparát, intriky, špatná spolupráce mezi úseky. Nechuť pro změnu.
Napsáno:listopad 2021

zázemí, česká firma s tradicí, kolegové
mzdový růst
Napsáno:březen 2021

S ničím. Jen kolektiv byl dobrý,ale už vsichni dali take výpověď
Ohodnocení,přesčasy, jednání s lidmi
Napsáno:září 2020

pružná pracovní doba
- staré struktury, známosti, funkce ...
Napsáno:srpen 2019

"Slibem nezarmoutíš"
Napsáno:duben 2019

Nic
Plat Férové jednání vedení Benefit okrádání státu na Penzijním příspěvku
Napsáno:říjen 2018

Cenila jsem si snad jen toho, ze jsem vzdy dostala vyplatu a vzdy vcas. Ostatni podminky byly dost mizerne vcetne kvality nove prijatych kolegu.
Zmenila bych urcite pracovni prostredi a podminky prijeti uchazecu o praci. Firma Tokoz a.s. prijima predevsim na delnicke pozice lidi s velice nizkym iq a bez schopnosti rozhodovat samostatne a kvalitne vykonavat svou praci. To ma pomerne veliky dopad napriklad na produkci zmetku ve vyrobe. Nesmim opomenout vysi platu. Tato firma je siroko daleko znama tim, ze nejmene plati sve zamestnance, ikdyz neustale slibuje zvysovani platu.
Napsáno:březen 2018

Důvěra v českou značku
Nebudu komentovat
Napsáno:březen 2017

Obědy a benefit plus
Přístup a mzda
Napsáno:únor 2025

- česká rodinná firma - Kolektiv - prostor pro realizaci - spolupráce s odborníky v oboru - lidský přístup, pochopení když cokoliv a vyjití vstříc
Některé procesy trvají zbytečně dlouho. Čeká se aby se spěchalo, a spěchá se, aby se čekalo - taková česká klasika.

Jelikož má TOKOZ dost odborníků, a sama si "vychovává" další odborníky, tak pro lidi bez zkušeností je TOKOZ správná volba, ovšem pokud se chtějí něčemu naučit a pracovat. :) Kolegové jsou tu ochotní, nápomocní a ve všem pomohou a zaučí. Dokonce jsem tu ani nezažil něco jako: "už seš tu 3 měsíce, měl bys to umět, jak to, že to neumíš atd!" To jsem tu nezažil, ba naopak pochopení a vůle jít a vysvětlit jak se to dělá, proč se to dělá atd. To je další super věc, neučí tu pouze automatickou práci, kde lidé nevidí čeho jsou součástí, ale snaží se ukazovat čeho je ten daný proces součástí, aby zaměstnanci viděli tu celkovou hodnotu té práce. Pokud lidé nemají zkušenosti, ale chuť se něčemu naučit a jsou pracovití, tak TOKOZ je za mě TOP volba. :)

Jedná se o českou rodinnou společnost, která má více než 100letou tradici a dále v ní úspešně pokračuje. V některých procesech by mohla být firma efektivnější, ale co se týče "udržení kroku s trhem", tak se firma posouvá dopředu a přizpůsobuje se novýcm principům i technologiím. Neusínají na vavřínech, jak se říká... Jelikož se jedná o rodinnou firmu, tak si důkladně vybírají, koho přijmou jako kolegu do kolektivu, což má za následek (za mě) opravdu dobrý přátelský kolektiv plný odborníků v oboru, kteří jsou ochotní a rádi pomohou atd. Firma sama říká, že tu chce mít dlouholeté zaměstnance jako partnery, na které se může spolehnout a to je vzájemné - zaměstnanci očekávají to samé od firmy a manažerů či vedení. Za mě spokojenost, našel jsem partnera na dlouhodobou spolupráci, která dává smysl a je hodnotná.
Napsáno:srpen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma TOKOZ a.s.?