TOKOZ a.s.

Celková spolupráce50 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

41 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 00 %
Za moji práci mě platí slušněříká 28 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 726 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 830 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1038 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 10

Jelikož má TOKOZ dost odborníků, a sama si "vychovává" další odborníky, tak pro lidi bez zkušeností je TOKOZ správná volba, ovšem pokud se chtějí něčemu naučit a pracovat. :) Kolegové jsou tu ochotní, nápomocní a ve všem pomohou a zaučí. Dokonce jsem tu ani nezažil něco jako: "už seš tu 3 měsíce, měl bys to umět, jak to, že to neumíš atd!" To jsem tu nezažil, ba naopak pochopení a vůle jít a vysvětlit jak se to dělá, proč se to dělá atd. To je další super věc, neučí tu pouze automatickou práci, kde lidé nevidí čeho jsou součástí, ale snaží se ukazovat čeho je ten daný proces součástí, aby zaměstnanci viděli tu celkovou hodnotu té práce. Pokud lidé nemají zkušenosti, ale chuť se něčemu naučit a jsou pracovití, tak TOKOZ je za mě TOP volba. :)

Uplatnění pro starší 50 let
doporučuje 9

Čím je člověk starší tím hůř se mu hledá zaměstnání. Firmy jako tato které jsou známé tím že, dělnické profese, neplatí zrovna nejlépe, nemají až takový výběr zaměstnanců. A proto si myslím že by zaměstnání v této firmě bylo vhodné i pro lidi před důchodem. Já tam pracoval dva roky a až na ty peníze si nemůžu moc stěžovat, mě se tam líbilo.

Práci bez přesčasů
doporučují 4

doporučují 4

Jedná se o českou rodinnou společnost, která má více než 100letou tradici a dále v ní úspešně pokračuje. V některých procesech by mohla být firma efektivnější, ale co se týče "udržení kroku s trhem", tak se firma posouvá dopředu a přizpůsobuje se novýcm principům i technologiím. Neusínají na vavřínech, jak se říká... Jelikož se jedná o rodinnou firmu, tak si důkladně vybírají, koho přijmou jako kolegu do kolektivu, což má za následek (za mě) opravdu dobrý přátelský kolektiv plný odborníků v oboru, kteří jsou ochotní a rádi pomohou atd. Firma sama říká, že tu chce mít dlouholeté zaměstnance jako partnery, na které se může spolehnout a to je vzájemné - zaměstnanci očekávají to samé od firmy a manažerů či vedení. Za mě spokojenost, našel jsem partnera na dlouhodobou spolupráci, která dává smysl a je hodnotná.

Řád a pravidla
doporučují 3

Zaujala / nezaujala vás firma TOKOZ a.s.?