V Konplanu myslíme na své kolegy i jejich rodiny
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Práce v mezinárodním prostředí+5

Konplan s.r.o.

Komplexní řešení výrobních linek pro nápoje a tekuté potraviny

Vymýšlíme, jak dostat nápoje a tekuté potraviny ke všem a kdekoliv. Jsme součástí nadnárodní společnosti Krones, jejímž týmům pomáháme vymyslet a dodat komplexní řešení nápojových linek. Každý projekt je unikátní a pracujeme na nich s nejlepšími světovými technologiemi. Své lidi respektujeme a vážíme si jich. Našim zaměstnancům nabízíme lákavé profesní příležitosti, prostor pro kreativitu a přátelskou firemní kulturu. To vše v příjemném a moderním pracovním prostředí.

férové jednání snaha a chtíč posunout se
chybí definice a popisy procesů nejsou jasně definované odpovědnosti
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality

nic
minimum smysluplných benefitů, nízké platy, nutnost v lednu naplánovat všechnu dovolenou, open space kanceláře
Dobrý den, mrzí nás, že Vám naše široká nabídka benefitů nepřináší očekávané výhody. Velmi oceníme Váš nápad a invenci, jaký benefit byste uvítal/a jako smysluplný. Plánování dovolené na začátku roku je při počtu více než 500 zaměstnanců nutné, abychom nenarušili plynulý chod projektů. Chápeme, že v životě každého mohou nastat různé situace - plán dovolené je tak hlavně orientačním přehledem kapacit, který lze po dohodě s Vaším vedoucím změnit. Open space je v našem případě více než smysluplný pro co nejsnažší kooperaci a komunikaci našich týmů. Protože uvádíte, že jste na práci v KONPLANu doposud nic pozitivního neshledal/a, prosíme, abyste se obrátil/a na svého vedoucího nebo HR oddělení, kteří s Vámi rádi osobně prodiskutují zmíněná témata, včetně Vaší nespokojenosti se mzdovým ohodnocením. HR oddělení
Napsáno:březen 2025

Home office Skloubit rodinný život s prací (pokud potřebuji s nějakým dítětem k lékaři, jsem moc ráda, že mi to zaměstnavatel umožní). Zkrácenný úvazek z hleska malých dětí
není dostatečně transparetní systém odměňování a i roční revize mezd.

HO
Plat
Napsáno:březen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Konplan s.r.o.?
pracovní doba a možnost HO
výše příspěvku na stravování, neumožnění návštevy dvou skupinových jazkových kurzů, scházejícího příspěvku na dopravu
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Nabídku benefitů postupně rozšiřujeme a upravujeme ke spokojenosti všech zaměstnanců. Vaše podněty ke zlepšení bereme vpotaz. HR oddělení

balanc pracovní/soukromý život, benefity
Napsáno:březen 2025

Jsem spokojená se svými kolegy a kolegyněmi. Nejsem spokojená s německým přístupem. Považují nás za levnou podřadnou pracovní sílu z východu, co udělá a splní úplně vše. Nejsme pro ně rovnocenní partneři.
to už jsem napsala
Dobrý den, těší nás, že jste spokojena s pracovním kolektivem. Mrzí nás Vaše negativní dojmy ohledně německé spolupráce. Vzhledem k tomu, že nám naše mateřská společnost v DE důvěřuje natolik, že k nám neustále dostává nové projekty a přesouvá do CZ nové kompetence, jistě není pochyb o tom, že nás vnímají jako rovnocenné partnery. Pokud máte na mysli nějaký konkrétní případ nevhodného jednání vůči Vám, prosíme, obraťte se na svého nadřízeného nebo HR oddělení. Situaci Vám pomůžeme řešit. HR oddělení
Z oddělení:Nákup
Napsáno:březen 2025

Flexibilní pracovní doba, možnost Home Office, Benefity.
Nepřesné informace k zakázkám.
Napsáno:březen 2025

Flexibilní pracovní doba, prostředí, lidé

Home-Office Kantýna Budova - moderní prostředí
Z oddělení:Nákup
Napsáno:březen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Konplan s.r.o.?