V Konplanu myslíme na své kolegy i jejich rodiny
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Práce v mezinárodním prostředí+5

Konplan s.r.o.

Komplexní řešení výrobních linek pro nápoje a tekuté potraviny

Vymýšlíme, jak dostat nápoje a tekuté potraviny ke všem a kdekoliv. Jsme součástí nadnárodní společnosti Krones, jejímž týmům pomáháme vymyslet a dodat komplexní řešení nápojových linek. Každý projekt je unikátní a pracujeme na nich s nejlepšími světovými technologiemi. Své lidi respektujeme a vážíme si jich. Našim zaměstnancům nabízíme lákavé profesní příležitosti, prostor pro kreativitu a přátelskou firemní kulturu. To vše v příjemném a moderním pracovním prostředí.

Oceňuji profesionalitu a přístup firmy jako takové. Obecně mám pocit, že si váží svých zaměstnanců. Nicméně, jako v každé firmě, i tady se najdou oddělení, kde bych raději pracovat nechtěl. Přístup jednotlivých vedoucích se někdy liší. Nicméně já jsem měl štěstí a se svým vedoucím jsem nadmíru spokojen.
Jsou to maličkosti, takže nechci zacházet do zbytečného brblání. Nicméně. Kafe je hrozné, firemní kávu nepiju. Bohužel se v poslední době začal více projevovat nedostatek pracovních stolů s nastavitelnou výškou. Ty které tu jsou, jsou velice často obsazené a dalších je dle mého názoru nedostatek. Nerad u práce dlouhé hodiny sedím a příjde mi že by vedení mohlo více narovnat tyto možnosti ohledně dostupných stolů.
Napsáno:březen 2025

Kantýna (šetření na mase)

Kolektiv Náplň práce Pracovní prostory Poloha práce Možnost HO
Jediné co bych zmínil je open office. Hluk v určité momenty není ideální a i když se snažím někdy k němu sám přispívám.
Napsáno:březen 2025

S přísupem kolegů a a jejich ochotou předávat zkušenosti. Flexibilita s osobním životem.
Napsáno:březen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Konplan s.r.o.?
Flexibility of work. Trust of superior. Choosing task that fits my interests.
I would appreciate more transparency in future goals from which my tasks would arrive.
Z oddělení:Výzkum, vývoj

Home office Flexibilni pracovni doba
Velke pracovni vytizeni.
Napsáno:březen 2025

* pěkné kanceláře v centru prahy ** zelená střecha ** barista v přízemí * mezinárodní kolektiv top talentů
* Naprosto nevhodné/nedostačující PC periferie a HW vybavení ** Extrémně levné myši mají problém fungovat bez podložky na povrchu stolu. Jsou bez postraních tlačítek a v podstatě se nehodí na nic než velmi lehkou kancelářskou práci. ** Sluchátka jsou na tom podobně, levná konstrukce bez polstrování, tahají za vlasy. O aktivním nebo pasivním potlačení zvuku nemůže být ani řeč. V kanceláři jsou skoro nepoužitelné, protože mikrofon zaznamená každý šramot kolem. ** Firemní laptop není vybavený dedikovanou grafickou kartou, a tak na něm není požné používat drtivou většinu AI nástrojů pro tvorbu software. Bohužel online nástroje není možné použít (citlivá data). * Benefity jsou podprůměrné až zanedbatelné * Docházkový systém je obstarožní. ** Je nutné si "pípat" příchod i odchod do práce či pracovní pauzu. Navíc je pak nutno čas strávený v práci vykázat do dalšícho systému kvůli fakturaci. ** Zadávat dovolenou je noční můra, pokud si například vezmu dovolenou od středy do středy na týden započíta mi to i víkend :D :D
Dobrý den, velmi nás těší Vaše pozitivní zpětná vazba k pracovnímu prostředí. V případě, že Vám přidělené technické vybavení neumožňuje kvalitně odvádět Vaši práci, se vždy obraťte na svého nadřízeného a konzultujte s ním možnosti upgradu HW vybavení. Mrzí nás, že Vám nevyhovuje naše pestrá nabídka benefitů. Neváhejte se obrátit na naše HR oddělení s podněty benefitů, které za Vás budou dávat smysl. Jelikož jsme engineeringová firma, která pracuje na projektech pro své zákazníky, je více než nutné vykazovat odpracované hodiny dle docházky tak, aby se férově daly vyfakturovat. U zadávání dovolené do systému jsme doposud nespozorovali jev, který uvádíte. Pokud se tak stane, kontaktujte naše mzdové účetní na HR oddělení. HR oddělení.
Napsáno:březen 2025

pracovní porostředí, přístup vedoucího, jídelna
anonymita v důsledku rychlého růstu, komunikace mezi vedoucími, volba benefitů, nejsou sick days

Home office
Mzda
Napsáno:březen 2025

celkove dobra atmosfera v oddeleni.
cim dal tim vic byrokracie ohledne me standartni pracovni cinosti.
Napsáno:březen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Konplan s.r.o.?