V Konplanu myslíme na své kolegy i jejich rodiny
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Pracujeme ve skvělém a empatickém kolektivu
Práce v mezinárodním prostředí+5

Konplan s.r.o.

Komplexní řešení výrobních linek pro nápoje a tekuté potraviny

Vymýšlíme, jak dostat nápoje a tekuté potraviny ke všem a kdekoliv. Jsme součástí nadnárodní společnosti Krones, jejímž týmům pomáháme vymyslet a dodat komplexní řešení nápojových linek. Každý projekt je unikátní a pracujeme na nich s nejlepšími světovými technologiemi. Své lidi respektujeme a vážíme si jich. Našim zaměstnancům nabízíme lákavé profesní příležitosti, prostor pro kreativitu a přátelskou firemní kulturu. To vše v příjemném a moderním pracovním prostředí.

Možnost Home office
Kantýna, zbytečné benefity, zakázky a náplň prace především takové které v mateřské společnosti Krones dělat nechtějí...
Napsáno:duben 2025

Kantýna Flexibilita v rámci pracovní doby Homeoffice EdenRed
Napsáno:duben 2025

S kolegy
s neférovým platovým ohodnocením
Napsáno:březen 2025

Everyone in the Prague office helps each other out and everyone is included in all events and everyone on the team has the opportunity to join the group on lunches
Sometimes confusing contradictory information/decisions. A lot of siloed working where each department does not communicate with the others so duplicated work or working against another teams implementations or decision will suddenly change part way through a development (Not just Konplan but whole group) Compared to other Czech companies very low benefits package
Hello, we are pleased to hear that you feel the team spirit and teamwork in Prague office. As you know, we are a part of a huge Group and sometimes miscommunicaton, lacking or contradictory information can happen. We shall appreciate particular examples that complicate your work, so that we can talk the topic out and search for ways how to prevent it (or at least lower the amount of such situations). For concrete examples, please, feel free to turn to our HR Department. Regarding benefit package, we provide benefits related to current market and our competitors. Of course, we welcome any ideas for benefits, that might make sense for most of our employees and will be happy to re-evaluate them in the near future. HR Department
Napsáno:březen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Konplan s.r.o.?
Přátelská atmosféra, možnost HO, práce na mé pozici mě baví.
Myslím, že není nic s čím bych byl/a vyloženě nespokojená/ý.
Napsáno:březen 2025

Práce z domova. Flexibilní pracovní doba. Dobré ceny za obědy a kafe.
Nemožnost začátku pracovní cesty od jinud než od sídla firmy. Nezvedací stoly. Velmi suchý vzduch,
Napsáno:březen 2025

- otevřená komunikace, srozumitelné zaškolení - možnost home office - profesionální vedoucí s lidským přístupem - různorodá náplň práce a možnost využívat cizí jazyky
- některé benefity mají svoje ALE...., které se nedozvíte hned - příspěvek na stravování by mohl být i pro ty, kteří se v kantýně nemohou nebo nechtějí stravovat - jasnější pravidla pro kvartální odměny
Dobrý den, těší nás, že jste v KONPLANu z velké části spokojený/á. V případě, že je Vám u benefitů, odměňování či čehokoliv dalšího cokoliv nejasné, obraťte se na svého vedoucího nebo HR, které je Vám plně k dispozici. Jakékoliv podněty a připomínky rovněž směřujte na naše personální oddělení. HR oddělení

Atmosféra, prostředí, kolegové
mzda by mohla být vyšší
Napsáno:březen 2025

chování nadřízeného, ze strachu vymýšlí nesmyslné úkoly, nepodporuje nás, nestojí za námi, nerozumí problematice, není férový
Dobrý den, mrzí nás Vaše pocity a rozhodně je nebereme na lehkou váhu. V KONPLANu ctíme otevřenou kulturu a komunikaci, proto velmi doporučujeme, abyste se v této problematice obrátil/a na svého vedoucího a své negativní dojmy z Vaší spolupráce s ním vykomunikoval/a na přímo. Případně se neváhejte obrátit na HR, kde Vám rádi poradíme, jak nepříjemnou situaci vyřešit ke spokojenosti všech. HR oddělení
Napsáno:březen 2025

Čím více se jakákoli společnost rozpíná , tím jistěji spěje ke svému náhlému zániku. Nedostatečné vyřešení procesů je zde nahrazeno neustálým přijímáním nových zaměstnanců, kdy jejich kvalita odpovídá vítané nízké ceně, jakou si sami stanoví.
Dobrý den, rozhodně nesouhlasíme s tvrzením, že rozpínání společnosti jakkoliv souvisí s jejím zánikem. Naopak. Společnost KONPLAN plánuje v dalších letech expandovat. Pokračujeme v posilování našich týmů a připravujeme nové kanceláře v Plzni Na Pomezí a v Klatovech. Spojovat nevyřešené procesy s náborem nových zaměstnanců je rovněž zcestné. Uvědomujeme si, že naše procesy nejsou odlazeny k dokonalosti, nicméně neustále se je snažíme zlepšovat. K tomu by nám velmi pomohla i Vaše konstruktivní zpětná vazba. Neváhejte proto prosím nasdílet přímo svému vedoucímu, s čím konkrétně jste v rámci procesů nespokojen/a. Co se týče náboru, v KONPLANu hledáme kolegy a kolegyně, kteří kteří dosahují vysokých kvalit a osobnostně zapadají do naší firemní kultury. Představy ohledně výše mzdy každého jednotlivce jsou předmětem pohovorů a dohodnutá mzda vždy odpovídá zkušenostem a kompetencím každého zaměstnance. HR oddělení.
Napsáno:březen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Konplan s.r.o.?