Teleflex image

Teleflex

Globální dodavatel zdravotnických prostředků

Oceňuji přátelský přístup, pracovní náplň, vnímání a dopad mé práce. Firma podporuje zájem o další vzdělávání, umožňuje růst.
Napsáno:srpen 2024

Výplata chodí včas.
Naprosto otřesné chování nadřízených, arogance a nezájem řešit problémy. Nekvalifikovaní vedoucí (nedostatečné vzdělání) 100% navýšení práce bez finančního ohodnocení. Nejisté prémie (pouze za přesčasy, ne za kvalitu a výkonnost) Upadající kvalita výroby (důležitější kvantita než kvalita) Neustálé navyšování norem bez fin. ohodnocení. Novodobé otroctví !!!!!
Napsáno:říjen 2021

Pracovní doba Výplata včas na účtě Čisté prostředí
Občas to tam je chaotické

Řád a pravidla
Zodpovědnost ne jen za sebe ,ale i ostatní, docházka do práce, směnnost,ochota se stále něčemu novému učit

Práci, co dává hlubší smysl
Firrma Artow se podílí na záchraně života lidí svymi výrobky, zbytek uz je na lékařích ...tato prace je vhodná pro lidi co mají zodpovědnost a chtějí se kvalitně podílet na výrobě lékař. výrobků
Napsáno:březen 2022

Hrubý a nefér přístup od vedoucích
Napsáno:květen 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Teleflex?
Zajímavá práce, člověk získá nové zkušenosti. Pracuje se v čistém ale i hlučnějším prostředí. Klimatizace na dílnách často nevyvážená. Od změny vedení ve firmě, byly vysoké nároky od operátorů a seřizovačů. Zvýšení norem ( za nesplnění bez odměn)nesmyslné papírování operátorů, které akorát zdržovalo od práce. Nátlak firmy na přesčasy ( Kdo nechodil, měl minimální nebo i žádné odměny) Hodně zaměstnanců pracovalo ve stresu, což mělo za následek vysokou zmetkovitost výrobků. Poslední dobou nebylo dlouho nic stabilní, firma často mění požadavky. Benifity které firma nabízí, a 25 dní dovolené, jsou dnes téměř v každé firmě. Pouze benefit rozvozových firemních autobusů, je příjemný ale jen pro dojíždějící. Před covidem 2x ročně firemní večírky, a jiné společenské a sportovní akce i pro rodiny zaměstnanců. Kolektiv na mé směně, byl přátelský a ochotný.
Kdo má zájem pracovat ve výrobě v této firmě, musí si to zkusit sám osobně. Každý jsme individuální.
Napsáno:červen 2021

Férovost v chování nadřízených
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2021

Původní team lidi - expertů kteří nepotřebovali dlouho schůzovat aby našli řešení. Odbornost se vytratila, zrodil se extrémní tlak na okamžité výsledky
Povrchní pochopení nebo nepochopení systému a tomu odpovídající akce. Špatný základ - špatné akce, ale s velkým důrazem na krátký čas vyřešení
Napsáno:květen 2020

Vztahy má pracovišti
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2020

slušný plat, benefity, stravování, čisté prostředí
s nadřízenými, poslední dobou to jde směrem dolů

Příjemné pracovní prostředí
čisto, teplo, velký důraz na hygienu
Napsáno:květen 2020

Personální oddělení je nepříjemné. 13plat tu není. Benefity 300 měsíce taky nic moc. Na tři směny by mohli být lepší peníze.

Práce bude furt dost,ale bohužel za každý neúspěch seberou peníze.
Napsáno:leden 2020

Zaujala / nezaujala vás firma Teleflex?