Firemní atmosféra v kostce
Celková spolupráce56 %
Výše příjmu
Míra spokojenosti
61 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 1017 %
Za moji práci mě platí slušněříká 1424 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1322 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1627 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 712 %
Zasloužíte si dostat přidáno…
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 23
Řád a pravidla
doporučuje 19
Zodpovědnost ne jen za sebe ,ale i ostatní, docházka do práce, směnnost,ochota se stále něčemu novému učit
doporučuje 17
Práce bude furt dost,ale bohužel za každý neúspěch seberou peníze.
Možnost kariérního postupu
doporučuje 11
Práci, co dává hlubší smysl
doporučuje 11
Firrma Artow se podílí na záchraně života lidí svymi výrobky, zbytek uz je na lékařích ...tato prace je vhodná pro lidi co mají zodpovědnost a chtějí se kvalitně podílet na výrobě lékař. výrobků
Teleflex je vhodný pro lidi bez zkušeností, protože kdokoliv zkušenější odejde za lepším a také tam už dnes nikdo normální moc dlouho nevydrží. Ty časy, kdy tam polovina THP kolegů byla 10 a více let jsou nenávratně pryč a velká fluktuace co byla dřív jen ve výrobě, je nyní i u zbytku pozic (kancl, laboratoř, sklad, údržba). Díky této neschopnosti udržet zkušené zaměstnance jsou tak nuceni vzít skoro každého. Nabrat zkušenosti a zdrhnout - když nějakým omylem nastoupí zkušený, tak obvykle skončí ve zkušebce. Kdo chce kam, pomozme mu tam.