Teleflex image

Teleflex

Globální dodavatel zdravotnických prostředků

Mám skvělého vedoucího, který mi rád ve všem vyhoví. Dispečerky také svou práci odvádí skvěle a hlavně mám skvělé kolegy.
Měla bych par výjimek k vedení.
Napsáno:květen 2020

Medical jako takový Čisté prostředí Dobré jídlo kolegové
Neustálé tlačení do přesčasů, které navíc nejsou samozřejmě propláceny. Work life balance je v této firmě až sprosté slovo. I recepční je tlačena do projektů, neustálého zlepšování na úkor ale vašeho osobního života. Natož specialista. Naprosto odporný přístup vedoucích, kdy vám na schůzce ráno řeknou, jak jsou s vámi maximálně spokojeni ale odpoledne už máte silné nedostatky na kterých je nutné ihned začít pracovat jinak vám budou sníženy prémie. Typická firma, kde nově příchozí mají více peněz, než letití zaměstnanci. Schůzky po 16hodině jsou naprosto běžné.
Napsáno:květen 2024
Jak by mi to sedlo ve společnosti Teleflex?

U této firmy máme ještě 22 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Teleflex?