Ušetřeno.cz s.r.o. image 1
Ušetřeno.cz s.r.o. image 2
Najdete u nás moderní kanceláře hned u metra, kávu zdarma, odpočinkové zóny a především přátelskou atmosféru.
Ušetřeno.cz s.r.o. image+4

Ušetřeno.cz s.r.o.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Pomáháme lidem vybrat si správně. Šetříme jim tak čas, peníze i starosti. U nás si porovnají všechny produkty a služby – od pojištění vozidel až po dodavatele energií. Mohou si jednoduše a rychle vybrat, co je pro ně nejvýhodnější. My jsme jim k ruce, když si neví rady, potřebují s něčím pomoci či cokoliv z oboru vysvětlit. Také za ně dokážeme spoustu věcí zařídit. Je to radost a dává nám to obrovský smysl.

Ušetřeno.cz s.r.o. image 1
Ušetřeno.cz s.r.o. image 2

Ušetřeno.cz s.r.o. image 4
Ušetřeno.cz s.r.o. image 5
Ušetřeno.cz s.r.o. image 6
Pokud tě zajímá atmosféra na našem obchodním oddělení a chceš zjistit více o tom, jak to u nás funguje, shlédni naše video. :) Jsi po škole a chceš nastartovat svoji kariéru? Ozvi se nám. Možná hledáme právě tebe!

Zaujala / nezaujala vás firma Ušetřeno.cz s.r.o.?