Ušetřeno.cz s.r.o. image 1
Ušetřeno.cz s.r.o. image 2
Najdete u nás moderní kanceláře hned u metra, kávu zdarma, odpočinkové zóny a především přátelskou atmosféru.
Ušetřeno.cz s.r.o. image+4

Ušetřeno.cz s.r.o.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Pomáháme lidem vybrat si správně. Šetříme jim tak čas, peníze i starosti. U nás si porovnají všechny produkty a služby – od pojištění vozidel až po dodavatele energií. Mohou si jednoduše a rychle vybrat, co je pro ně nejvýhodnější. My jsme jim k ruce, když si neví rady, potřebují s něčím pomoci či cokoliv z oboru vysvětlit. Také za ně dokážeme spoustu věcí zařídit. Je to radost a dává nám to obrovský smysl.

Celkem dobrá atmosfera. Profesionalita. Vyukovy program
1.Na pohovoru mi byl slíben plat 27-30 dostal jsem 24. 2.Nejsme korporát věřte nám fakt nejsme. 3.Falešnost, na oko jsou všichni kamarádi, ale jakmile se otočíte mate kudlu v zádech. 4.Ne úplně fér taktiky. 5.Určitě tohle není dobrá volba pro 1 zaměstnání než se vůbec aklimatizujete tak vas vyhoděj bez varování
Napsáno:prosinec 2024

Bezva parta lidí, vydělám si pěkné peníze, není tady důležité vzdělání ale ambice a chuť být úspěšný .
Ze začátku to bylo docela náročné, než jsem se všechno naučil, ale dá se to zvládnout, pokud máte vytrvalost. Zákazníci jsou občas nároční když jim voláte.
Napsáno:červenec 2024

Pokud tě zajímá atmosféra na našem obchodním oddělení a chceš zjistit více o tom, jak to u nás funguje, shlédni naše video. :) Jsi po škole a chceš nastartovat svoji kariéru? Ozvi se nám. Možná hledáme právě tebe!

Ušetřeno.cz s.r.o. placeholder+6

V princípe je to nenáročná práca, často sa ale ide na tvrdí obchod, a nakoľko sú hovorí monitorované tak pravidelne dostávate feedback od vašich nadriadených. Podľa toho aj pokutujú, čo je niečo čo vám na pohovore nepovedia. Pre príklad, ste mali predať jeden iný produkt za deň, ešte k produktu ktorí ste normálne riešili. Ak ste nepredali žiaden, tak vás čakalo - 500 kč z premií, ktoré ste v ten deň mohli mať za splnenie svojho cieľa. Ak si tu chce človek zarobiť naozaj dobre v rámci prémii, tak musí mať obchodného ducha. Inak za fix sa dá robiť aj lepšia práca. Pozitívne je že väčšinu času nemusíte volať studené kontakty, a sú to ľudia ktorí nejakým spôsobom prejavili záujem o službu.
Napsáno:duben 2024

Skvělé prostředí, super kolektiv a možnost kariérního růstu + pomáhat šetřit lidem kteří to potřebují
Vždycky se něco najde když se hledá ale v podstatě nic co bych chtěl vytknout

Protože je to obchod, který je sám o sobě rozmanitý. Práce s lidmi a kažkdý je jiný.

Protože nováčci v oboru se naučí víc než profík který se musí “Přeučit” to co už umí
Napsáno:leden 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Ušetřeno.cz s.r.o.?
Nejvíce oceňuji firemní kulturu, přátelský a energický kolektiv, férové vedení, skvělý systém zaškolení a rozvoje, maximální podpora nadřízeného, který si na mě vždy udělá čas, dosažitelné cíle a vlastně všeobecně motivující prostředí.
Nespokojenost není v ničem. Bylo by super mít více společných "párty" akcí a teambuldingů. ale to je spíš jen takové přání.
Napsáno:duben 2023

Přátelské prostředí, profesionální přístup, kancelářské prostory
Napsáno:březen 2023

fajn kolegové, co se během tří týdnů stali kamarády na celý život a možnost růst a rozvíjet se. Když jsem byla na pohovoru, říkala jsem si, to není pro mě, ale pak jsem se kousla a výsledky se brzy dostavily.
není žádné mínus
Napsáno:duben 2023

Multisport Skvělí kolegové Příjemné pracovní prostředí Neformální, tykání na pracovišti
Napsáno:říjen 2022

Ta práce jako taková není pro každého. Nějaký elementární cit pro obchod tam být musí. Já sám jsem si hodně krát říkal, že na to nemám. Ale pak člověk zatne zuby, udělá výsledek a všechno je hned jinak. Pakliže jsi pracovitý/ pracovitá, máš chuť něco dokázat, poznat termín "jak makáš tak se máš" a nejsi žádný spekulat, zvládneš to. Pakliže už při vyplňování přihlášky máš pocit, že to není nic pro tebe tak ano, není.
Pracovní doba je taková, zvláštní. Je těžké skloubit osobní a pracovní život.
Napsáno:prosinec 2021

Pohoda, klid, sranda, fajnový lidé
nic mě nyní nenapadá
Napsáno:prosinec 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Ušetřeno.cz s.r.o.?