Ušetřeno.cz s.r.o. image 1
Ušetřeno.cz s.r.o. image 2
Najdete u nás moderní kanceláře hned u metra, kávu zdarma, odpočinkové zóny a především přátelskou atmosféru.
Ušetřeno.cz s.r.o. image+9

Ušetřeno.cz s.r.o.

Approximately 230 employees
Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Introduction

Pomáháme lidem vybrat si správně. Šetříme jim tak čas, peníze i starosti. U nás si porovnají všechny produkty a služby – od hypoték, přes dodavatele energií až po mobilní tarify a jednoduše a rychle vyberou, co je pro ně nejvýhodnější. My jsme jim k ruce, když si neví rady a potřebují něco vysvětlit. Také za ně dokážeme spoustu věcí zařídit. Je to radost a dává nám to obrovský smysl.

How would I fit in here?
Find out how your ideas match up with what the employees of this company are saying.
Gallery
Ušetřeno.cz s.r.o. image 1
Ušetřeno.cz s.r.o. image 2

Ušetřeno.cz s.r.o. image 4
Ušetřeno.cz s.r.o. image 5
Ušetřeno.cz s.r.o. image 6
Pokud tě zajímá atmosféra na našem obchodním oddělení a chceš zjistit více o tom, jak to u nás funguje, shlédni naše video. :) Jsi po škole a chceš nastartovat svoji kariéru? Ozvi se nám. Možná hledáme právě tebe!

Ušetřeno.cz s.r.o. image 8
Ušetřeno.cz s.r.o. image 9
Ušetřeno.cz s.r.o. image 10
Ušetřeno.cz s.r.o. image 11
Ušetřeno.cz s.r.o. image 12
Who is the company looking for right now?
Search by position or keyword
Location (e.g. region, city)

Alma Career companies will process the e-mail you provide in order to send you job offers and/or company reviews. You can manage the settings for these e-mails in your Atmoscope account. Show more | Terms of Service

Did you find Ušetřeno.cz s.r.o. interesting?
Let us help you find suitable jobs.