Učím se hodně zajímavých věci, obchodní team je skvěly. Firma nabízí férový přistup, zajímavé benefity a přátelské pracovní prostředí. Necítím nátlaky a nejsem furt ve stresu jako u předchozích zaměstnavatelů
Platové podmínky jsou velmi slušné.
Je tu vcelku příjemné pracovní prostředí.
Benefity jsou také velmi zajímavé.
Velmi mě potěšila možnost se vzdělávat formou školení.
Kolektiv je kamarádský a velmi příjemný. Navzájem si pomáháme.
Možná větší flexibilita, resp. uspořádání si pracovního hodinového fondu pro skloubení se soukromím životem.
Oceňuji férový přístup a snaha vyjít vstříc požadavkům. Zajímavý benefit je určitě káva zdarma vč mléka, dále ovoce, zelenina a balená voda. Díky této práci jsem se naučil oriantaci v normách.
co bych vylepšil? Asi nejvíce komunikaci a předávání důležitých informací. Také by bylo dobré více určit zodpovědnosti a kompetence.
Oceňuji, že jsem stále zaměstnán.
Benefity jsou obvyklé a dostatečné.
Naučil jsem se zde být opatrnější v diskuzích...
Komunikace ve společnosti je na bodu "0"
Všichni jsme si rovni, někteří jsou rovnější.
Vrátili jsme se o 40 let zpět - často se používá odpověď na vyřčený nedostatek - "DOKAŽ TO"