ALTER, s.r.o.

Výroba mýdel, detergentů a čisticích a lešticích prostředků

Vedení společnosti je velmi chápavé. Líbí se mi rodinný styl vedení společnosti. Osobní přístup. Co se týče ostatních kolegů, je to horší.
Protože se tu potkává denně několik skupin zaměstnanců (výroba, sklad, ostatní kanceláře) je někdy těžké vyjít s každým. Ale kde je to jiné, že?
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2020

Práce na jednu smenu jinak nic moc
Napsáno:září 2019

Oceňuji přístup zaměstnavatele k zaměstnancům, situace se zlepšila o 200% Benefity se snaží navzdory vládě uzpůsobit co nejvíce potřebám zaměstnance Jedna směnna
Lepší vybavení kanceláří
Napsáno:listopad 2024

Nastoupila jsem jako absolventka bez zkušeností, takže jsem si vážila toho, že mě přijali a zaučili. Nikdy nebyl problém, pokud jsem potřebovala k lékaři nebo s dětmi k doktorovi.
Nebyla jsem spokojená s celkovou atmosférou ve firmě, která nebyla přátelská a dost často v kancelářích vládla dusná atmosféra. Tlak ze strany zaměstnavatele se postupně zvyšoval - neustálé srovnávání s kolegy, hlídání, okřikování "ať makáme", nesměli jsme se bavit. Byli jsme kontrolováni, v kolik hodin jsme začali pracovat a kolik jsme toho za celý den udělali. Pochvala žádná, jen poukazování na chyby. Pokud chtěl člověk v dobrém řešit s vedením nějaký pracovní problém, sice byl vyslechnut, ale nic se vlastně neřešilo a nakonec se to shodilo ze stolu. "Oblíbení" zaměstnanci mají v této firmě hlavní slovo. Nejvíce mi chyběla obyčejná lidská slušnost, jak na úrovni vedení, tak i bohužel u některých zaměstnanců.
Napsáno:leden 2020

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ALTER, s.r.o.?