Invia.cz, a.s.

Činnosti cestovních kanceláří

Benefity jsou tu skvělý - stravenky v hodnotě 100 Kč, je zde možnost pracovat z domova (home office), vzít si relax days na které má zaměstnanec nárok 2-5x do roka (záleží jak dlouho pracuje ve společnosti, je to něco navíc k dovolené, něco jako sick days alebo nemusíte to využít jen když jste nemocný, klidně kdykoliv), dále 4 týdny dovolené, plně vybavená kuchyňka se spotřebičí, Multisport karta a různý firemní akce (bowling, firemní večírek atd.). Dále je tu fajn kolektív.
- jednoznačně nízká mzda. Benefity jsou fajn, ale člověk nechodí do práce pro zábavu, ale proto aby jsi vydělal. Člověk může dělat víc než jiný, mít lepší statistiky, ale dostává stejný peníze a navíc málo. Na stejné nebo obdobné pozici bych dostal jinde o 4-6 tisíc Kč v hrubém více a to je rozdíl. Přijde mi, že zaměstnavatel jsi v tomhle směru své zaměstnance absolutně neváží a je jedno na jaký pozici dělá. Bez nich by nebyly tam, kde jsou dnes, to by si měli zapamatovat.

Multisport karta, stravenky
mzda, mzda a opět mzda! Průměr mzdy na stejný pozici v Praze je zhruba o 5-7 tisíc hrubého více než dostanete zde. Navíc mám pocit, že se zde hodně preferují lidé. Pokud nemáte blízký vztah s team leadrem, tak se můžete rozloučit s lepším příjmem a to můžete mít výsledky na 5*, víc pracovat, být aktivní. Nepomáhá to vůbec. Dostanete stejný nebo horší peníze než ten, který má úzký vztah s nadřízeným. Jednak dostává snadnější práci, více se baví než pracuje a i tak dostane přilepšeno. Absolutně nefér jednání vůči ostatním. Celé to funguje špatně a zaměstnavatel si zaměstnance vůbec neváží.

Špatná komunikace mezi odděleními

Home office
Vedením- neznalost cestovního ruchu a nenaslouchaní podnětů od zkušených kolegů
Napsáno:září 2019

špatně klimatizované určité pracovní prostory nedostatečné technické vybavení neustále nefungující systém
Napsáno:září 2019

skvělý kolektiv možnost cestovat možnost se vzdělávat a kariérně růst
občasná chybějící důležitá komunikace mezi lidmi a odděleními větší benefity a výhody pro dlouholeté pracovníky náročnost až komplikovanost některých pracovních procesů - informační zahlcení
Napsáno:září 2019

Skvělý kolektiv a férový přístup. Fajn pracovní prostředí, rozumné vedení firmy/nadřízený, se kterým se dá domluvit. Práce je hodně, ale nikdy jsem neměla pocit, že bych za mnou odvedenou práci nebyl ohodnocen. V sezoně je těžší si brát dovolenou, ale i to jde, při nahlášení dost dopředu.
Složité postupy a procesy, ale otázka jestli to v tak velké firmě jako je Invia jde jinak.

Benefity - Multisport+Stravenky Flexibilní pracovní doba Pracovní kolektiv
Napsáno:září 2019

Příležitost, kterou mi Invia dala-práce z domova při rodičovské dovolené
Komunikace s některými prodejci vázne Byla bych více spokojenější s vyšším platem
Napsáno:září 2019

V této společnosti nemám co ocenit.
Pracovní doba
Napsáno:červenec 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Invia.cz, a.s.?