Lidsky k sobě pasujeme
Naše práce má skutečný smysl
Naše práce má skutečný smysl
Stabilita firmy+9

MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services

Podpora pobočkám v oblastech: IT & SAP, zákaznický servis, finance a účetnictví, HR, nákup, marketing a R&D

Naše práce podporuje vývoj a výrobu filtrů a filtračních zařízení, které oddělují škodlivé od užitečného a tím přinášejí reálný pozitivní dopad na planetu. Našich 500 zaměstnanců zajišťuje široké spektrum služeb — od zákaznické podpory až po výzkum a vývoj (přečtěte si více v sekci medailonek). Poptáváme šikovné juniory i zkušené odborníky s aktivní znalostí angličtiny a/nebo němčiny. Kancelář máme v Brně i v Nové Vsi u Třebíče.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

6 týdnů dovolené Možnost home office (flexi práce mimo core hours) Benefity Časté akce, akce pro zdraví, zapájení se do charitativních projektů Dobrý kolektiv Mezinárodní firma
Tam, kde vidím možnosti něco zlepšovat, tak vidím i snahu o to, aby se tak stalo. Pracuje se na komunikaci, transparentnosti, to je asi nejvíc potřeba. Některé procesy potřebují zefektivnit, ale to asi všude a věřím, že je to otázka času.
Napsáno:říjen 2024

Za poslednich par let si vedeni v CZ i globalne proslo zmenama, co prineslo vic otevrenou komunikaci, jasne smerovani a celkovy "tah na branku". Firma roste - oteviraji se nova oddeleni, investuje se do zlepsovani procesu, automatizace, skoleni. Uz to neni jenom o tom ze se v CZ udela prace levneji, ale taky o kvalite a schopnosti inovovat. Je to videt i na rade oceneni a rostouci pozornosti od nejvyssiho vedeni a majitelu firmy. Starostlivost o lidi - uz zminenych 6 tydnu dovolene, prace z domu, stravenky nebo benefitka. Snad co mesic nejaka akce typu dny zdravi, team building, summer party, den cokolady, zmrzka v lete atd. Duraz na kvalitni vybaveni (monitory, sluchatka, batoh atd) a zdrave pracovni prostredi - ergo zidle, zvedaci stoly, nove kuchynky, kvalitni vzduch (firemni cisticky vsude kolem). Silny socialni aspekt - podpora utulku, pravidelna spoluprace typu kolac pro hospic, jeziskova vnoucata; financovani zamestnaneckych CSR projektu nebo nedavna pomoc kolegum a jejich rodinam ktere zasahli povodne. Jasne, vzdy to jde zlepsit, ale fakt se do toho dava hodne casu a penez at mame co nejlepsi podminky pro dobrou praci a celkovou spokojenost.
Je to nemecka rodinna vyrobni firma - vazanost na centralu a konzervativni pristup ke zmenam tak rychle nezmizi. Automotive sektoru se v poslednich letech moc nedari, takze je vetsi tlak na naklady a efektivitu taky u nas jako dodavatele. 2 lokace v CZ, lidi na home office, hodne kolegu a zakazniku vsude mozne po svete - bez online meetingu a obcasneho cestovani to moc nejde.
Napsáno:říjen 2024

IT & SAP se zkušenými odborníky

IT & SAP se zkušenými odborníky

Pyšníme se oddělením R&D

Pyšníme se oddělením R&D

Podporujeme smysluplné projekty

Podporujeme smysluplné projekty

Pochvalujeme si ergonomické pracovní prostředí+9

Oceňuji 6 týdnů dovolené. Nespokojenost: Management v chaosu, netuší co vlastně podřízení dělají a v čem spočívá jejich práce, velmi špatná komunikace mezi nadřízenými a podřízenými, nesmyslné zatajování informaci, někdy i vyložené klamání, lpění na zbytečnostech, odměňování ne podle práce ale podle jakýchsi vedlejších zbytečných aktivit se samotnou prací a výkonem pracovníka nesouvisejících, zaměstnanec není brán jako lidská bytost ale jako zdroj, kariérní postup dle sympatií nebo antipatií, ne podle podle schopností zaměstnance, na vedoucích pozicích jsou lidé, kteří na to nemají ani znalostně ani osobnostně.

protože zkušenější člověk pozná bezradnost a neschopnost vedení a brzy z firmy odejde, protože se nenechá permanentně stresovat
Napsáno:květen 2024

Líbí se mi možnost posouvat věci kupředu, vymýšlet novinky a vylepšení. V M+H vás vždy podpoří, když se chcete posouvat nebo posouvat nové nápady. Přijde mi skvělé taky to, že se firma zapojuje do dobročinných aktivit a dává možnost i zaměstnancům získat podporu pro své projekty. Navíc máme každý měsíc nějakou aktivitu pro lidi, ať už sport, den zdraví, charitativní akce apod.
Občas jsou některé procesy zdlouhavé a komplikované, ale to je u velkých firem/korporátů běžné.
Napsáno:duben 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services?
zajimave benefity, pruzna pracovni doba, moznost prace z domu, moznost sluzebnich cest, ...
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:březen 2024

6 týdnů dovolené Benefit systém Možnost homeoffice - velmi flexibilní
Mikromanagement - ideální prostor pro lidi, kteří toho vlastně moc neumí, ale rádi kontrolují a vylepšují pracovní efektivitu druhých. Neschopnost postavit se za členy svého týmu a jednat asertivně. Šanci na kariérní úspěch mají zejména ti, kteří bez řečí dělají přesčasy, večery, víkendy nevyjímaje. Nesmyslné procesy a postupy - nevadí, že to nikam nepovede, hlavně, že jsi ten e-mail poslal znovu a můžeme do reportu napsat, že jsme toho člověka kontaktovali. Neférovost, až podrazáctví - na schopného člověka je přehazováno čím dál víc práce, dokud se z toho nezhroutí. 6 týdnů dovolené zní sice skvěle, ale ne v případě, že každý z týmu je natolik zavalený prací, že zástup za dovolenou je možný prakticky jen za předpokladu přesčasových hodin. V ne jednom případě tolerance neschopnosti a laxnosti člověka na seniorní pozici, pro mě z nepochopitelných důvodů - možná má známosti, o kterých se veřejně neví - známost na vyšších místech má větší váhu, než rovná příležitost.
Napsáno:leden 2024

6 týdnů dovolené relax room home office
Naprosto nekompetentní vedení, lidé jsou povyšování ne podle schopností, znalostí či zkušeností, ale dle toho jak lezou managementu do zadku. Toxické pracovní prostředí, velmi špatné vztahy a nefunkční komunikace. Jste tam jen číslo nikoli člověk. Naprostý nezájem o lidi, nadstandartní skvělá práce se bere jako samozřejmost a vedení stále žije v představě, že ztráta kvalitního zaměstnance není škoda, neb za branou čeká 20 dalších. Jediné na co se tam klade důraz je uklidit si a slušně se obléci, když přijede německá delegace.
Napsáno:prosinec 2022

S platem
Pletichaření,závist,neschopnost nadřízených

Práci v týmu mladých lidí
Protože vedení má zájem o lidi, kteří nebudou příliš prosazovat své názory, budou rádi, že vůbec nějakou práci po studiích mají a to za poměrně nízké platy.Také se v takovém kolektivu lépe uplatňují manažeři, kteří vlastně nic neumí. Nejde to po tom tolik poznat. Pro firmu je takový člověk zajímavější také proto, že to pro něj bývá příležitost podívat se do zahraničí a na začátku kariéry to může být docela fajn.
Napsáno:květen 2020

Široká škála benefitů - 6 týdnů dovolené, možnost home office a flexibilní pracovní doby, příspěvků do cafeterie. Pořádání různých firemních akcí (letní party, vánoční večírek) a možnost získat zvýhodněné vstupenky na některé vybrané akce v okolí
Velká závislost na centrále v Německu a v podstatě poslouchání toho co tamější vedení diktuje. Neprůhledná strategie koncernového vedení a aktuálně velký strach z přicházející krize týkající se automobilového průmyslu. Nekoncepčnost v některých ohledech - koncernoví manažeři občas přijdou s nápady, které kompletně otočí směr na kterém se několik měsíců pracovalo. Nekompetentnost lidí ve vedení - strach "tít do živého" a udělat nějaké větší změny, chybí vůle rozhodovat u lidí, kteří by rozhodovat měli a nést zodpovědnost za svá rozhodnutí. Omezení některých benefitů (jazyky), navázání bonusů na koncernové výsledky které nemůžu ovlivnit.
Napsáno:listopad 2019

možnost home office, volná pracovní doba, 6 týdnů dovolené, další benefity
náplň práce - přebírání práce probíhá tak, že lokální společnosti jsou ochotny předat pouze nezajímavou práci, kterou zřejmě nechtějí dělat, práce nedává dohromady žádný ucelený celek a smysl

Pružnou pracovní dobu
Téměř neomezená možnost home office, na pracovní době se lze vždy domluvit.

Zázemí silné nadnárodní společnosti, aktivní odbory.
Napsáno:září 2019
Zaujala / nezaujala vás firma MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services?