Stabilita firmy+9

MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services

Podpora pobočkám v oblastech: IT & SAP, zákaznický servis, finance a účetnictví, HR, nákup, marketing a R&D

Naše práce podporuje vývoj a výrobu filtrů a filtračních zařízení, které oddělují škodlivé od užitečného a tím přinášejí reálný pozitivní dopad na planetu. Našich 500 zaměstnanců zajišťuje široké spektrum služeb — od zákaznické podpory až po výzkum a vývoj (přečtěte si více v sekci medailonek). Poptáváme šikovné juniory i zkušené odborníky s aktivní znalostí angličtiny a/nebo němčiny. Kancelář máme v Brně i v Nové Vsi u Třebíče.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Stabilita firmy

Vítáme šikovné studenty/absolventy mnoha oborů

Vítáme šikovné studenty/absolventy mnoha oborů

Vytunili jsme školení pro nováčky

Vytunili jsme školení pro nováčky

Zaujala / nezaujala vás firma MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services?