Lidsky k sobě pasujeme
Naše práce má skutečný smysl
Naše práce má skutečný smysl
Stabilita firmy+9

MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services

Podpora pobočkám v oblastech: IT & SAP, zákaznický servis, finance a účetnictví, HR, nákup, marketing a R&D

Naše práce podporuje vývoj a výrobu filtrů a filtračních zařízení, které oddělují škodlivé od užitečného a tím přinášejí reálný pozitivní dopad na planetu. Našich 500 zaměstnanců zajišťuje široké spektrum služeb — od zákaznické podpory až po výzkum a vývoj (přečtěte si více v sekci medailonek). Poptáváme šikovné juniory i zkušené odborníky s aktivní znalostí angličtiny a/nebo němčiny. Kancelář máme v Brně i v Nové Vsi u Třebíče.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Salary, 30days vacation, co-workers and IT management
Missing meal vouchers in NV, corporate bureaucracy (for example in cases of promotions etc.)
Ano, je to tak. V Nové Vsi opravdu neposkytujeme stravenky. Místo toho nabízíme výběr z 8 jídel za zvýhodněnou cenu (základní menu začíná na 37 Kč)
Napsáno:leden 2025

Oceňuji snahu stále něco zlepšovat ve prospěch zaměstnanců, můžeme říci svůj názor a jsme vyslyšeni.
Že zásadní rozhodnutí, které se dotýkají lidí jsou dělaná bez nich. Nemají možnost se k tomu vyjádřit.

IT & SAP se zkušenými odborníky

IT & SAP se zkušenými odborníky

Pyšníme se oddělením R&D

Pyšníme se oddělením R&D

Podporujeme smysluplné projekty

Podporujeme smysluplné projekty

Pochvalujeme si ergonomické pracovní prostředí+9

Oceňuji pohyblivou pracovní dobu, otevřenost novým nápadům a pohledům na věc, automatizaci a férové jednání.
Skoro vždy, když je potřeba něco vylepšit, pracuje se na tom a nenechává se to bez povšimnutí.
Napsáno:únor 2025

Zaměstnavatel se snaží maximálně využít moderní nástroje a přizpůsobit pracovní podmínky. Práci automatizovat a zlepšovat procesy. Zaměstnanec má možnost vyjádřit svůj názor.
Jedná se o typické korporátní prostředí s delšími schvalovacími procesy. Vzájemná spolupráce jednotlivých oddělení je mnohem lepší než v minulosti, ale stále je co zdokonalovat.
Napsáno:únor 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services?
Zajímavá a perspektivní náplň práce Přátelský kolektiv Firemní akce Možnost kariérního růstu Manažer oddělení i přímý nadřízený dokážou ocenit kvalitu práce
Korporátní prostředí Nějaké procesy by se daly zlepšit
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:prosinec 2024

- spousta aktivit pro zaměstnance i mezi zaměstnanci - flexibilní pracovní doba (řeší se výsledek a ne pouze odseděné hodiny v kanceláři) - v mém případě důvěra od nadřízeného, kterou se snažím nezklamat - 6 týdnů dovolené - záleží hodně na konkrétních odděleních, ale u nás je moc fajn atmosféra (žádné pomlouvání, slepičárny, ochota pomoct apod.)
- až příliš moc současně probíhajících změn - problém s parkováním - korporátní schvalování - občas okaté upřednostňování jiných národností (v globálním měřítku)
Napsáno:listopad 2024

Oceňuji přístup firmy k přírodě, baví mě různé akce, které firma pro zaměstnance podniká. Oceňuji benefit home officu a hlavně přátelský kolektiv, který mezi jednotlivými odděleními panuje.
Napsáno:květen 2025

Jsem nadšená z lidí, se kterými se v práci potkávám a spolupracuju - inspirativní profíci všeho druhu :-) Je znát to, že mateřská společnost je německá velká, ale přesto rodinná firma.

6 týdnů dovolené
Napsáno:březen 2025

6 týdnů dovolené, možnost kariérního růstu do manažerské pozice v mladém věku (věk není překážka), otevřenost prostředí a celková atmosféra ve firmě.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:březen 2025

Zaujala / nezaujala vás firma MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services?