Lidsky k sobě pasujeme
Naše práce má skutečný smysl
Naše práce má skutečný smysl
Stabilita firmy+9

MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services

Podpora pobočkám v oblastech: IT & SAP, zákaznický servis, finance a účetnictví, HR, nákup, marketing a R&D

Naše práce podporuje vývoj a výrobu filtrů a filtračních zařízení, které oddělují škodlivé od užitečného a tím přinášejí reálný pozitivní dopad na planetu. Našich 500 zaměstnanců zajišťuje široké spektrum služeb — od zákaznické podpory až po výzkum a vývoj (přečtěte si více v sekci medailonek). Poptáváme šikovné juniory i zkušené odborníky s aktivní znalostí angličtiny a/nebo němčiny. Kancelář máme v Brně i v Nové Vsi u Třebíče.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Výborné skloubení rodinného života, platové ohodnocení, pěkně vybavená kancelář
Napsáno:únor 2025

30 dní dovolené Super kolegové Firemní akce (bohužel ubývají) Využívání aktuálních technologií
Minimum služebních cest. Někdy zvláštní(neprofesionální a chaotické) řízení důležitých IT projektů.

IT & SAP se zkušenými odborníky

IT & SAP se zkušenými odborníky

Pyšníme se oddělením R&D

Pyšníme se oddělením R&D

Podporujeme smysluplné projekty

Podporujeme smysluplné projekty

Pochvalujeme si ergonomické pracovní prostředí+9

Oceňuji možnost zapojení do projektů, oceňuji vývoj, možnosti vzdělávání interní i externí, možnost zapojení do mimopracovních aktivit pro prohloubení vztahů s kolegy.
Napsáno:únor 2025

V týmu panuje přátelská atmosféra, kolegové jsou ochotní pomoci a sdílet své zkušenosti :). Nadřízení jsou vstřícní a podporují i v osobních tématech. Společnost nabízí možnost kariérního růstu i pro DPČ. Velkou výhodou je také možnost zkrácených úvazků a trainee pozic. MH Shared Service také podporuje dobrovolnické aktivity a umožňuje přispívat na neziskové projekty, čehož si cením.
Co by se mohlo zlepšit je, že některé procesy zaostávají a mohou zpomalovat práci (chybí digitalizace, automatizace, standardizace). HR se snaží posunout ke strategičtějšímu přístupu, ale zatím převažuje reaktivní a administrativní role. Je ale vidět snaha o zlepšení, což je pro mě důležité, a tak zde pracuji rád*a :).
Přestože se digitalizaci, automatizaci a standardizaci ve společnosti intenzivně věnujeme, pravdou je, že jejich úroveň se liší dle jednotlivých oddělení/procesů. Např. na oddělení zákaznického servisu jsme na konci roku 2024 získali cenu ABSL Diamonds právě v kategorii Technology Innovation.
Napsáno:únor 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services?
V této firmě si hodně cením pružné pracovní doby, možnosti práce z domu, benefitu 6 týdnů dovolené, dobrý kolektiv a společné firemní kulturní i sportovní akce.
Práce v otevřené kanceláři obnáší méně klidu na soustředění, je nás v Brně celkem dost :) S tím se pojí výhoda možnosti práce z domu.
Napsáno:únor 2025

Přátelské prostředí, možnost home office, 30 dní dovolené, spousta benefitů, podpora ze strany vedení, možnost kariérního růstu, nabídka různých školení, využití cizích jazyků, odměny za věrnost, komunikace.
Nic takového mě nenapadá.
Napsáno:leden 2025

Pleasant atmosphere, good cooperation inside and between departments, high level of work-life balance
Napsáno:leden 2025

Company culture, perfect hw and sw for work, benefits
Location split, it creates some disadvantages
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:leden 2025

Oceňuji lidský přístup mého nadřízeného a managementu. Dělám práci, která mě baví a v které každý den využívám mé silné stránky. Je zde vždy možnost kariérního růstu. Mé slabší stránky nadřízení a kolegové nezneužívají, ale pomáhají mi na nich pracovat.
Jsou to maličkosti. I když jsme vlastněni rodinami, stále jsme korporát, proto prosazovat změny je někdy obtížné.
Napsáno:listopad 2024

Dovolená navíc - 6 týdnů dovolené. Flexibilní pracovní doba a práce z domova. Příspěvek na penzijní pojištění. Rozsáhlá nabídka dalších výhod benefitu. Ve firmě jsou skvělí lidé a kolektiv, což je jeden z důvodů, proč rád chodím do kanceláře.
Firma nabízí možnosti pro seberozvoj, ale kvůli vysokému pracovnímu nasazení není vždy snadné tento benefit plně využít. Denní boj s pracovním přetížením a občasné obtíže najít rovnováhu mezi osobním a pracovním životem.
Napsáno:listopad 2024
Zaujala / nezaujala vás firma MANN+HUMMEL Service s.r.o. – Global Business Services?