Pracuji jako skladnice.Pro holky fyzicky velmi náročná práce.Celý den budete na všech pozicích,kde to jde.Pracuji krátký,dlouhý týden 12 hodin. Potkáváme se na dvě směny.Každy vedouci chce z vás vymáčknout maximum.Nenechají vás ani minutu odpočinout. Když požádáte o změnu z té pozice, protože jste tam tvrdě pracovali půl směny, tak to nikdo nechce ani poslouchat.A oni říkají, že jste tady skladnik,a práci si nevyberete!!!! Ano, skladnik, ne otrok! Žádný soucit s lidmi.Holky bez ohledu na chlapce,tvrdě pracují. Celý den musíte nosit velké krabice. Za takovou tvrdou práci musí platit více! Nemohu nikomu doporučit, aby zde pracoval.Děkuji
zaměstnanecká sleva co byla slíbena pro brigádníky mi potom nebyla udělena, ale při náboru mi bylo řečeno, že ji dostanu
A taky neustále měnění vedení na pobočce, levá ruka nevěděla co dělá pravá