Zajímavá a pestrá práce.
Na oddělení spolupráce s chytrými, schopnými a ochotnými lidmi, kteří mají navíc smysl pro humor.
Benefity - příspěvek na stravování, výuku jazyka, penz. připojištění, Cafeteria.
Někteří zaměstnanci si neváží práce druhých a bez zábran ji poškozují.
Vycházení vstříc kuřákům.
Nespokojenost části kuřáků s péčí o ně.
Výhodné podmínky, za kterých spol. Aramark zajišťuje stravování, neodpovídá kvalitě připravovaných jídel.
V rámci našeho oddělení máme super partu, která nezkazí žádnou srandu - a i díky tomu se do práce těším prakticky každý den. Super je, že do každé druhé mzdy "připluje" krom základní mzdy i nějaký finanční benefit, se kterým primárně nepočítám, ale potěší! :-) (vyzdvihl bych nejvíc asi prémii za "zdravost", tzn. pokud nemarodím často, za rok si přijdu až na 15T CZK! Krom toho je k dispozici řada benefitů, kterou oceňuji zejména v kombinaci s rodinou a dětmi. Za mě super firma a neměnil bych :-)
Bosch je velká nadnárodní firma - takový trochu "moloch", kde je spoustu pravidel a i na maličkost je zapotřebí papír. Bohužel neznám (velkou) firmu, kde by to bylo jiné a je zapotřebí si uvědomit, že u podobně obrovských společností to z principu věci (a řízení) asi nijak jinak nejde. Co mi opravdu vadí je fakt, že od počtu 500+ zaměstnanců není v lidských silách se znát osobně a v konečném důsledku mezilidské vztahy by u nás mohly být lepší.
Som cudzinka, ale vďaka tomu, že pracujem v tejto firme som nikdy nemala problém dostať napríklad pôžičku a pod., toto viem oceniť. Som v tejto firme spokojná, mám skvelých kolegov, nadriadených a myslím, že s ľuďmi okolo seba vychádzam veľmi dobre.
Platí tu však jedno dôležité - vojak sa stará, vojak má... Ak niekto len čaká na príležitosť, je málo pravdepodobné, že ju dostane, je potrebné sa pričiniť aj sám. Ja som to urobila a som veľmi spokojná. Keď v tejto firme preukážete, že ste ochotní na sebe pracovať a posúvať sa, nie je problém dostať šancu. Aspoň takáto je moja skúsenosť.
Nemám závažné výhrady, vždy zvažujem tri faktory - plat, prácu a ľudí okolo mňa. Keď som spokojná aspoň s dvomi z nich, nemám dôvod ku zmene. Bosch mi splňuje všetky tri.
U této firmy máme ještě 86 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?